點解女仔鐘意同男仔玩就會比人叫姣婆?

98 回覆
30 Like 90 Dislike
死姣婆臭雞, 此POST已完
咁有冇同你啲friend扑嘢
Lm
冇呀 根本相處就唔係人人都諗呢啲
你真係臭雞黎,抄po臭雞
其實佢自己先係最煩,最要人就嗰個
男仔見佢係女仔,先會就佢,佢咪好爽
呢類人唔識遷就人
真係爽朗+麻甩嘅,男性女性朋友都玩得埋,而且唔會咁有機心!姣婆會想做最靚/最脫俗嗰個,其他人只會比佢踩低
Agger
真正爽朗麻甩既女仔 人緣實好
男仔女仔都玩得埋 開心果就係呢啲
樓主加油!
算啦 上面話無純友誼呀
偶爾同幾個女人做唔到朋友好正常
但係0個女性朋友就係佢自己唔多正常
就算有同女仔玩,但個個都比佢講到衰人咁,都有古怪
咁女仔不嬲同女仔都有小圈子
你有冇先?

同男仔玩唔係問題,
咁你玩係玩咩先? 玩上床?
鍾意同男仔玩 同 淨係鍾意同男仔玩係兩樣野
真係唔姣既女仔就算多男fd d女仔都唔會覺得佢姣
但好似同女仔唔係幾夾得黎
你唔係佢fd?你係男人定女人
啲姣婆最中意話同女仔夾唔到
係因為群男仔堆嘅好處喺女仔堆到拎唔到丫嘛
得閒又可以收下兵
人地女朋友嬲又可以扮可憐話:我都唔想架~你女朋友誤會真係唔好意思呀~博下同情
呢啲野喺女仔堆一世都做唔到
多數同男仔玩得埋又唔俾人話嘅女人都係有義氣,同埋好撚有氣勢,霸氣,好似花姐咁嘅女人
唔係架
朋友唔係男就女架啦
中出完都可以係好朋友嚟嘅
純友誼純友誼
唔係囉 係嗲聲嗲氣嗰啲女仔先俾人嗌姣婆
正常社交多男仔朋友嗰啲唔會喎

我自己中學都覺得同男仔玩好啲冇咁多是非
啱呀 同埋呢啲人開口埋口都話人妒忌佢,先會比人排斥
我諗起有個女仔friend
佢個日打黎同我講佢男友點on9法, on9到我朋友有D嬲嬲地, 呻左大半個鐘
個晚佢出post, 個post係講D on9仔笑料,
我叫佢, 你tag佢啦 (無寫明邊個)
點知佢走去tag另一個人 (男a)
跟住個男a走黎話我做咩tag佢, 問我覺得佢好on9咩
(但我同男a 又唔係真係好熟)
個下真係有d尷尬
跟住個下我問返阿朋友點解係tag男a, 唔係tag你男友
佢話, 佢男友唔話得, tag左佢男友會嬲

個下我真係有D嬲, 你男友唔話得, 咁一係你唔好tag啦
感覺好似我想幫你平反下, 你就擺左我同男a上檯咁
之後再諗下, 怪唔知得, 你無咩同性朋友,
你咁樣對你d同性朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞