一人n條以前中小學好on9既規距

332 回覆
493 Like 12 Dislike
小學轉堂放小息前要扒係張枱度唔出聲先叫乖
上到小四小五突然覺醒覺得好on9就正正常常坐直,跟住比隔離同學屌我搞到佢哋無得放小息
you are deviant
係呀,班仆街好鍾意問你做乜小息唔去

屌我嗰陣唔急咪唔去囉,戇鳩鳩啲死教畜
小學最ON9
小息一夠鐘就要全部人FREEZE哂唔準有什麼動作
跟住D老師一上台,見邊邊個無FREEZE到就出聲話你,之後真正FREEZE哂先叫跟返班排好隊
真係ON9 鐘響埋位排隊分批上返班房咪算囉,係要搞咁多野

中學都係果D,有色底衫又唔撚得
鏟得太青又唔撚得 成個頭鏟9哂又話唔撚得,剪撚完頭髮又話咁唔得唔得 屌你老母,洗唔洗你班仆街訓導整撚埋個SALON係到收學生錢剪你地心中理想既髮型呀,仆街
最撚ON9就係你8點半先上第1堂 8點2打鐘,咁樣話9人遲到? 你頭堂,4個字都係比人抄功課,扮乜撚野上堂 我8點半過後返黎就話遲 你8點2遲乜春呀
唔俾人標奇立異個concept好共產
好大怨氣
中學唔俾着窄腳褲
係要你着條褲管闊過喇叭嘅褲返學
開窗開冷氣
小一至小四覺得上堂悶,成日嘈畀老師覺得唔乖。去到小五打後,轉咗style 直接上堂訓覺,老師又唔高興。究竟點先可以坐定定唔出聲又唔訓着。

利申:小學啲嘢基本上識哂,全級頭幾名

on9都震
大人咪一樣幾級幾級咁行
校外行為不檢,其實係同郭安法全球通用一樣咁戇鳩
其實同依家都無法例去監管依啲校規係點解?
準你老母
準你老母
法律本身都已經唔係服務香港人既
法律有虐兒
而好多學校既規則好多都踩緊界
法律界無人去judge依樣野
我都想知點解
有冇老師答到
根本成個社會風氣都仲係好撚落後
就算你而家係連登開post話讀書唔應該有髮禁
都一定有唔小人會屌鳩返你
事實上間中都真係有呢類post有d咁既留返
老師都係打工
訂立規矩嘅係校長級/校董級
要問過老師先比飲水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞