望遠入

36 回覆
0 Like 0 Dislike

如發現會員在大量主題中重覆發表留言或作出影響他人之洗版行為,將會被禁言警告,嚴重或再犯者有可能會被永久封鎖

在大量主題中

重覆發表留言

作出影響他人

大量主題即係幾多,重覆幾多?

在分台發表大量主題,所以ban9?

版規唔係咁寫。

聽講課金就有無限量發表主題?

跣9會員?
知唔知你條o靚寫d咩
洗自己得唔得
留番o的存證,咪比你條o靚l你
我剛才重覆發表左同你條o靚一模一樣嘅嘢
一而再再而三多次洗左自己
下個就係極bot

有可能一堆會員問你條o靚,個集團式互相洗版推po
點解唔懲處然後根據你版規report。事時台一堆玩完

知唔知有一條追擊名單,有段時期重覆出現被bam delete埋留言,無啦

已知兩個
連續8次無推文效果無效化又係唔係洗版
洗台
白卡佬
你個名唔響「某班人」既 list 上面,就算洗到全版都係你,果班人都唔會投訴你,而冇投訢連尼住亦唔會處理

證明左有「某班人」集體投訴專登針對一D勤力做搬運既手足 (唔同政治立場),從而借連尼住隻手/版規將 (唔同政治立場) 既會員/言論/論述趕出連登

[紅色連登] 圖表分析連尼住對手足同五毛既雙重標準,一齊入黎支持下連尼住同五毛共建既「連登新秩序」
https://lih.kg/2747760

連尼住唔該你睇清楚有班「五毛」想借你手同你班管理員手殺人,唔該你唔好做左幫兇
LIKLN 已經做民主陣營既搬運野做左四年,會唔會突然響今年6月開始集體比人投訴呀??你自己諗下後面係咪有勢力想集體借你手殺異己啦

有關 LIKLN 既 POST 係突然爆升,一個持之以恒做左幾年野既人一直都相安無事,最近無啦啦比人針對 仲要唔止一個,幾個會員都有比人針對,好明顯係帶風向

唔該連大哥你唔好中伏,睇清楚依家係「有班人」想借你手同你班管理員手殺異己,唔該你唔好做左幫兇
老鳳成日重覆留言,點解仲生勾勾?
樓上班人
咪l入黎
me唔係你地集團
表明先
我唔識樓上啲人 包括樓主
ok 請你滾 滾出去
請問Scarboroughfarm(#狗隻21757)會否就捉鬼及包庇狗隻通街都係處道歉?
https://lih.kg/2715295
我唔係你
我唔係五毛或打手
唔使追擊我
我冇包袱
其實你真係好煩
收返之前多謝你的說話
你為懷疑過董手足件事道歉咪得
ps 反對暴力行為會否就騎劫樓主po道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞