【魔法少女的代價(2)】為拯救被寄生的男友,好好演一場夫目前犯【重甜】

1001 回覆
128 Like 60 Dislike
今日小休一天,聽日會繼續出文

好既開始
扑嘢未

我都係咁飛緊

我都係

我都係
但都睇劇情既
爵士要洗白了
咁既話點上女班長呀
爵士要洗白了
咁既話點上女班長呀

經此一戰後,魔法少女們逐漸愛上改邪歸正的爵士,從此六人過着淫蕩的6p生活。

《全文完》
爵士要洗白了
咁既話點上女班長呀

你肯定係洗白

其實唔肯定
應該係咁岩同一條船 不過如果原諒左之後又背叛 我又覺得好慘
btw如果爵士用到阿男個變身手機同佢地打又會點呢
爵士要洗白了
咁既話點上女班長呀

你肯定係洗白

雀屎奪走了妖狐之力
霸氣床戰眾少女
live 左..
未有文, 比下感受先.

阿男幾段都好睇, 玩弄爵士果 part 比較深刻, 所以亦留意多左劇情.
雖然睇得好過癮, 但感覺阿男後尾果段係為甜而甜.
因為, 簽契約之前, 阿男心理戰已經嬴晒, 之前同佢玩腳已經建立到足夠擾亂既效果. 既然係呃佢, 同繼續做女王形象, 滴血就夠啦, 同佢口交吞精就多了, 佢形象唔係咁, SM 到佢射就差唔多. 阿男生死關頭有提到, 係已經習慣左, 但都係為理念, 未至於變到平常都以此服務為武器.

有件事以佢地智慧唔太應該發生.
比爵士 free 隻手 - 太危險, 危險在, 都玩幪面囉, free 爵士隻手出黎, 竟然無諗過揭開. 爵士唔驚果個其實係拓也哥黎咩?

另一件事, 又係關於阿男, 生死關頭講番佢點解技術咁好, 仍有疑點.
1. 記憶中佢地成隊人唔係成立好耐, 而故事設定係大約一星期一隻欲望魔, 應該多數都係一齊行動, 阿男邊有咁多機會獨力走去救?
2. 康可樂係最後一個加入, o係之前, 未有能力確定宿主
假設係之後既事, 阿男亦一開始就知道可以用其他魔法少女道具, 但佢仍然無辦法一人用埋康可樂再加埋阿叮既道具, 因為用魔法都會用魔力, 單人用都好勉強咁, 佢一人如已有力施展, 會唔會太 OP? 咁 OP, 佢同三尾妖狐打, 都只能鬥智, 鬥力感覺輸左.

如果 2, 阿男竟然係靠估估下, 或者做左先算, 又唔用魔法道具, 咁應該一定試過估錯, 然後比壞人利用, 可以出外傳
live 左..
未有文, 比下感受先.

阿男幾段都好睇, 玩弄爵士果 part 比較深刻, 所以亦留意多左劇情.
因為, 簽契約之前, 阿男心理戰已經嬴晒, 之前同佢玩腳已經建立到足夠擾亂既效果. 既然係呃佢, 同繼續做女王形象, 滴血就夠啦, 同佢口交吞精就多了, 佢形象唔係咁, SM 到佢射就差唔多. 阿男生死關頭有提到, 係已經習慣左, 但都係為理念, 未至於變到平常都以此服務為武器.

比爵士 free 隻手 - 太危險, 危險在, 都玩幪面囉, free 爵士隻手出黎, 竟然無諗過揭開. 爵士唔驚果個其實係拓也哥黎咩?

另一件事, 又係關於阿男, 生死關頭講番佢點解技術咁好, 仍有疑點.
1. 記憶中佢地成隊人唔係成立好耐, 而故事設定係大約一星期一隻欲望魔, 應該多數都係一齊行動, 阿男邊有咁多機會獨力走去救?
假設係之後既事, 阿男亦一開始就知道可以用其他魔法少女道具, 但佢仍然無辦法一人用埋康可樂再加埋阿叮既道具, 因為用魔法都會用魔力, 單人用都好勉強咁, 佢一人如已有力施展, 會唔會太 OP? 咁 OP, 佢同三尾妖狐打, 都只能鬥智, 鬥力感覺輸左.

如果 2, 阿男竟然係靠估估下, 或者做左先算, 又唔用魔法道具, 咁應該一定試過估錯, 然後比壞人利用, 可以出外傳

可能吞精會令爵士覺得契約可信性更高
其實都係為讀者謀福利啫,反正故事一直強調女性本淫,阿男亦可以好淫

free隻手嗰part係因為要帶出把鉸剪從何而來,阿男一早已經袋住把鉸剪,一早預咗拮佢手指

蒙眼嗰part之前冇刻意解釋過,淨係話“可能是阿男怕醜,唔想爵士見到之類”

阿男獨自處理宿主嗰度,其實佢冇去救,只係轉移宿主慾望,降低慾望妖魔嘅能力,例子:之前蕙慧救懶惰肥仔。
所以唔係獨力打妖魔,只要植入種子,妖魔無論如何都會因慾望滿足而出現,並唔係話一星期一隻中間可能有多隻而其餘魔法少女冇發現。不過其實我都未諗得明,到底其實個“一星期一隻”到底係因爲慾望之樹一星期一粒種子而有規律還是只是為觀察少女們實力,適當地俾番啲時間佢地休息恢複體力定點

未有能力確定宿主,但宿主行為會異常改變,靠觀察都睇到
live 左..
未有文, 比下感受先.

可能吞精會令爵士覺得契約可信性更高

唔應該吞, 所以先有爵士最後關頭, 禁佢頭想佢無得吐出黎果一幕
個流程係因為儀式要取精遮, 唔係要口交.
主要係, 當時個情勢, 爵士係敵人

其實都係為讀者謀福利啫,反正故事一直強調女性本淫,阿男亦可以好淫

當 av 分段飛黎睇, 同意係 ok 過癮
我係一次過追, 對設定記憶重有 D, 如果阿男係淫底, 講得通, 但係作者前前後後講佢性格, 阿男有幾面1. 勇往直前, 不計較犧牲 2. 校內既純 3. 有勇有謀, 冷靜
都無話佢淫底

free隻手嗰part係因為要帶出把鉸剪從何而來,阿男一早已經袋住把鉸剪,一早預咗拮佢手指

拮手指唔使 free 佢架, 果下純粹比佢揸波

蒙眼嗰part之前冇刻意解釋過,淨係話“可能是阿男怕醜,唔想爵士見到之類”

阿男唔係咁矛盾既人黎架... 如果目的係取悅爵士, 有經驗既阿男, 應該知道, 梗係要望住先正架嘛. 估計作者係想表達, 阿男純粹係要增強爵士又驚又怕既感覺

所以我唔係覺得唔應該甜, 只係照劇情發展, 玩第二 D 野會更適合

阿男獨自處理宿主嗰度,其實佢冇去救,只係轉移宿主慾望,降低慾望妖魔嘅能力,例子:之前蕙慧救懶惰肥仔。
所以唔係獨力打妖魔,只要植入種子,妖魔無論如何都會因慾望滿足而出現,並唔係話一星期一隻中間可能有多隻而其餘魔法少女冇發現。不過其實我都未諗得明,到底其實個“一星期一隻”到底係因爲慾望之樹一星期一粒種子而有規律還是只是為觀察少女們實力,適當地俾番啲時間佢地休息恢複體力定點

未有能力確定宿主,但宿主行為會異常改變,靠觀察都睇到

記得故事有提, 係一星期放一粒種子
故事唔止一次提到, 觀察都經常會睇錯

故事設定, 估中真係宿主既無問題, 因為欲望妖魔生出黎, 會食左宿主有關記憶.
如果阿男走去幫"懷疑寄生體"轉移欲望, 你估下結果會點? 佢只要估錯, 正常會有壞人, 佢就會變成口便器, 日日比人爆都似, 技術自然超勁

FF 黎講好合理丫, 所以我話想睇佢呢個崩壞既外傳
同大家講聲唔好意思先,今晚都係未有文住
聽晚同後日都會如常出文,近呢幾段章節都係過渡章節,所以想放慢少少腳步梳理清楚劇情先
盡量應承大家,去到後面戲肉位應該可以穩定返出文,到時適量加速都可以
聽晚同後日都會如常出文,近呢幾段章節都係過渡章節,所以想放慢少少腳步梳理清楚劇情先
盡量應承大家,去到後面戲肉位應該可以穩定返出文,到時適量加速都可以

居然之後會有加速

居然之後會有加速

聽住先

個人覺得穩定比加速緊要 D

有進步,唔出文起碼交代聲,唔似之前直接消失

盡量應承

居然之後會有加速

希望今日真係有文
文呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞