[廣告台]NowTV新裝續約優惠,你問我答

188 回覆
2 Like 15 Dislike
想睇英超西甲、德甲歐霸、桌球網球
美劇英劇、港日韓台中劇、電影、綜藝節目
★想了解下,可以打比"伍陸壹零玖零玖壹"問下★

英超西甲睇波推介》平均"貳佰零玖蚊"一個月咋,快啲打"伍陸壹零玖零玖壹"問下
★★★睇盡英超西甲+知識組合+國際娛樂組合2,再送埋中文電影組合

公居屋皇牌超抵推介》"玖十玖蚊"一個月
★★★揀兩個組合番屋企慢慢睇,再送埋中文電影組合

星級體育推介》平均"叁佰壹十玖蚊"一個月
★★★足球、桌球、網球、賽車等等等,睇晒大部份熱門體育賽事,再送埋中文電影組合

WHATSAPP★★★★伍陸壹零玖零玖壹★★★★WHATSAPP
WHATSAPP★★★★伍陸壹零玖零玖壹★★★★WHATSAPP

----------
須另加"拾捌蚊"高清接駁月費
附送"Now TV隨身睇",手機/平板電腦都睇到部份頻道
★咁多優惠咁抵,快啲搵我"伍陸壹零玖零玖壹",幫你度身訂做計劃★

----------
仲有上網優惠 公居屋100M最平"陸拾捌蚊" 好抵價
★其他上網優惠都可以搵我︰"伍陸壹零玖零玖壹"★

----------
想知啲咩優惠,通通可以問我
★★新約續約都可以搵我,本身交得貴都可以幫到你★★

你問到我,我一定會答你
搵我幫你做到更抵更平更優惠
WHATSAPP我都得︰"伍陸壹零玖零玖壹"

----------
★★有興趣快啲Call/Whatsapp我啦★★
★★專業跟進 售後服務 詳盡解答★★
★★★其他優惠組合可以查詢★★★
即致電/Whatsapp:5610 9091 DICKY
你問我答
有無巴打絲打有野想知
剩要216幾錢?
剩要216幾錢?

CH.216即係國家地理野生頻道
216跟知識組合既,係68/月+18高清接駁費
CH.208-226,一共16個台都可以睇晒

不過巴打都可以+多31蚊,即99+18/月就可以睇知識組合+多個其他既組合
剩要216幾錢?

不過巴打都可以+多31蚊,即99+18/月就可以睇知識組合+多個其他既組合

thx 不過我只想要一個台only
剩要216幾錢?

thx 不過我只想要一個台only

因為依家NowTV都無單獨一個台買,要成個組合咁樣買,所以如果你個情況就係最平 86/月
有無其他巴打都想問
hkbn 2月完約,宜家比緊218 1000mb,有無轉會offer
上網 家居電話 英超 加埋幾錢

hkbn 1月 完約
hkbn 2月完約,宜家比緊218 1000mb,有無轉會offer

巴打係住公居屋定私樓?
不如巴打你直接wts我呀,
因為唔同地址都有唔同覆蓋同價錢
上網 家居電話 英超 加埋幾錢

hkbn 1月 完約

英超就係平均$209/月+$18高清接駁費
至於上網同家居電話就要睇番你住邊
巴打可以wts我地址
樂視如果執,NOW英超點玩法?
樂視如果執,NOW英超點玩法?

現時我地都未收到樂視方面既播放同制作上出現問題,如果係任何情況下樂視未能提供有關訊號,公司都會作出相應既措施。
所以你地都可以放心既
公屋5月hkbn 完約,想裝200M或者500M,個價係點?
公屋5月hkbn 完約,想裝200M或者500M,個價係點?

公屋200M同500M依家做緊$138同$168一個月(30個月合約),另外要比番$280安裝費,但我地會送番$300超市禮券,NowTV基本台,CSL電話卡。

不過巴打你5月先完舊約 唔知到時仲係咪依個價

其他有興趣既巴打都可以搵我,睇下做唔做到更多優惠比你

公屋200M同500M依家做緊$138同$168一個月(30個月合約),另外要比番$280安裝費,但我地會送番$300超市禮券,NowTV基本台,CSL電話卡。

唔該曬 到時再睇睇個價
電話Saved

唔該曬 到時再睇睇個價
電話Saved

多謝巴打
有朋友想裝既都可以介紹呀
NowTV 上網都有
巴打有冇100元內既now tv?

有呀(唔計接駁費),你係咪住公居屋?
有個$99/月+$18高清接駁費就可以揀2個組合啦
計埋接駁費會比100蚊多少少。

唔知巴打想睇啲咩?
認真低過100蚊就1個$68組合+$18接駁費

唔知巴打想睇啲咩?

絲打先岩

唔知絲打想睇啲咩?

絲打先岩

想睇電影、劇集、綜藝節目都岩架
吹水台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台直播台站務台成人台黑 洞