朋友結婚3年無仔生想同老婆離婚。。。

357 回覆
4348 Like 385 Dislike
屌你老母
做野唔諗後果 仲要落兩次
香港家計會都有得落 仲要返大陸
樓主朋友on9在 咁都要考慮
即離 唔洗諗下話
唔想生係一回事 隱瞞自己原來生唔到係另一回事
我都係圍村仔。我覺得領養,搵代孕都係一個選擇。再唔係搵個女仔生,但唔一定要離。我覺得感情行先,而且香港唔係生仔好地方,有權無地無錢其實只係天生可以自己起居屋咁解。唔覺得有咩問題,個丁權都只係值好少錢。
有丁權冇地你起條撚呀
D賤女人 俾人媾果陣同人講落過仔丫嘛
牛肺
做人做狗自己諗
講緊對成世
1. 佢隱瞞自己老公自己落過仔 仲要係兩次 仲要係同前男友(聲稱)

2. 佢結婚前隱瞞自己老公生唔到仔既事實

3. 佢生唔到仔既原因唔係天生不育,係因為比第二個搞大個肚,所以先不育

4. 結婚後 佢一早知自己老公會想生小朋友,但結左婚成三年(未計拍拖個陣)都仲係打算瞞落去

所以一定要同佢離婚
要離婚其實都唔係因為佢不育 或者落過仔, 而係因為佢由一開始就呃住自己老公 仲呃左咁多年 呃到婚都結埋

由此可以睇得出佢個人根本就係自私 佢唔係鐘意樓主個朋友 佢只係鐘意自己
簡單啲嚟講 臭鴨同臭雞 絕配
唔建議佢哋離婚去害人
落過兩次仲唔走?住你都唔會住喺凶宅啦
真,仲要雙屍命案
求其搵個女人生仔算
有冇聽過婚前檢查?
想生仔都唔做左先結婚依家先識問
係佢朋友 就唔會到而家先知啦
你會唔會倒轉黎講? 落過一次仔都唔生性 仲要繼續比人中出
然後搵個正常男仔賣單 佢浪費緊個男仔青春同金錢就真啦
你個思想同個女仔一樣咁慘 係咪一句人誰無過 後生果陣就做乜都得?
唔洗後果?
掉番轉老婆肯同佢講真話都算係咁

睇佢要真愛定要丁權

丁權係土改之前仲有利可圖既

比人中出,落過仔既一律係臭閪
無得唔講真話 老公唔知情下 實會想知點解無仔生 /擔心老婆有事 會去check 一check 就知

所以唔講都會穿煲
我覺得隱瞞落過兩次仔先係大問題
再問落去可能係之前果兩個男友
婚建離
小心再娶後生足一隊女子足球隊都冇丁
有丁嘅多數都係生咗仔先結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞