老老豆豆,係屋企寒酸先會鐘意staycation

685 回覆
2240 Like 538 Dislike
都係㗎
以前啲人去Maldives Bali Danang 同Changmai 啲resort
都係為左日扑夜扑

不過好聽就叫去旅行 唔通話出國去性愛馬拉松咩
所以咪話班友懶好聽咁
以前爆房邊會係咁po ig
而家hit左staycation呢個字
個個就po ig話staycation 隔離攬住條仔
明眼人都知你去爆房啦
之前有旅行去都未試過係香港住酒店
依家冇得去旅行咪試下囉
仲要個價平咗咁多 依家4千零就有五星級住
之前有遊客果陣都冇依啲價
你真係好撚萌塞
staycation係一個domain name
爆房係依一個domain入面既一個sub-domain 活動
唉不過你鍾意啦, 食古不化
香港土地問題係窮人嘅問題
樓主想開post笑鳩啲窮人
曲線讚自己有錢
爆房就爆房啦 怕咩醜姐
攞staycation黎遮醜
想無咁難聽咪開房囉
爆房順便食埋野=staycation
以前爆房搞完野都會落去酒店泳池 餐廳用下d設施架啦 唔係點回本
不過都啱既
爆房點同條女開口姐
緊係話去staycation 易接受好多
喺平時就講私隱乜乜乜,喺網上就貼晒出嚟
痴線 爆房呢個行為有咩問題?點解要美化佢?你女都冇?
你問下班staycation撚
爆咪爆,唔畀同另一半扑嘢咩?
係連登唔洗咁認真
妖 我係去staycation唔係去爆房
乜你思想咁污糟
不嬲都係窮鬼玩意
有錢屋企已經同staycation一樣 樓下有gym有泳池 有啲打俾樓下叫物管送餐都得
咁你點解覺得staycation嘅美化 爆房有乜問題先
都話我係佢staycation唔係爆房
明明去爆房 搵staycation做掩飾
我從來都無話有問題 所以咪叫你問班staycation撚
我苗撚係認真撚
爆房撚
非常同意
點解自供450 尺出黎笑你果個user d留言無哂
柒到要刪acct ?
點解你覺得有人會掩飾你係咪好細個
d女個個都係掩飾
有無見過ig #爆房?
要#staycation先可以光明正大po相
情侶去其實九成爆房
只不過佢地唔鐘意人地話佢係爆房
所以relax地爆房加埋食野同打卡成分
就變左"staycation"
你啲傻閪係咪前世仇今生未撚屌過閪先成個腦 扑野、爆房、屌閪咁提住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞