點解世界各地嘅手機品牌都請明星藝人代言 但Apple唔會請?

77 回覆
2 Like 24 Dislike
啱啱代言完 samsung 嘅韓國女團
信仰問題一律留比梵蒂岡答
大部分明星都用iPhone。仲使乜請佢地
幾百萬點翻本,出咁耐我淨係見過一個呀叔用Fold3都唔知有冇賣到100部
因為自己就係明星
ifan有冇廣告都會買齊所有野 係網絡有大量ifan做免費打手 根木唔駛請明星
唔駛請啲明星個個都比錢自己買黎用啦, 有人貼錢幫你宣傳做乜要比錢?
有d廣告係電訊商落嘅
Blackpink 成員完咗同samsung 嘅廣告合約,即刻轉咗iPhone,某程度上代表藝人代言完全冇用

代言結束換iPhone!韓網罵爆BLACKPINK「對她們失望」 YG不忍了
https://lih.kg/2737136
因為三叔會爆炸
見到班垃圾mirror即刻唔想買
請明星代言係覺得個明星個價值大過自己brand,所以先想借佢帶起自己產品
但apple係掉翻轉,係明星想借apple帶起自己
睇阿豬阿狗都開箱apple就知
第三句唔一定要
呢個明星已足夠
慳埋慳埋咁多錢 不如搞好d功能應用先啦
Z Fold3同Z Flip3多人買?
SJ 後 唯一代言人添曲
有廣告

https://www.youtube.com/watch?v=fhLGBY5_0zU

Siri類既廣告好大機會都有明星
Apple個代言人死左啦
唔通搵D2打6黎代言咩
有無見過天主教請明星賣廣告?
啲明星10個有9個ig自拍都係iPhone
仲要比錢請代言嫌錢多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞