正式宣佈:MacBook Pro今年玩撚晒

1001 回覆
573 Like 78 Dislike
Ram > CPU
無知撚想問 m1max arm係未無可能裝到win?
聽到m1max gpu同3080 差唔多級數, 但又簿又慳電, 諗起攞黎打機都扯撚左
早1.5年買咗macbook pro, 好後悔
今年嗰部run大量programme都唔會熱
係! 佢出M1 個下我真係相信apple 有排未死 佢帶領緊另一個潮流
小弟不才, Max的24-core GPU係咩概念,
14, 16-core應該好夠我平時寫程式同剪片用,
但又俾個Max字刺激到我個好奇心
咁個xdr mon係咪只係對比度高啲
同埋10bit色深既分別
一部電腦可以做既都做到 佢咪電腦 又唔係iPad 你問佢可以做咩?
依家已經11月11先送貨
只係想要mon 靚 又想用到excel word
邊部性價比最高
利申 仲用緊2013年既macbook air
咩牌子都得 請出招
點會冇意思? 冇左頂個列bar嘅位,咁可顯示位置又大左。
果部咪叫mba, 不過無出14"版本
係囉
將所有system wise 既野放上上面
software本要用到既就係返框底
你睇相佢上面blackout 曬最多咪話佢個mon 細左dd?
MacBook Pro 14
我今朝5點訂 都要30號送
4點諗緊果陣都仲有26號送貨
士多係咪唔會有現貨
依家就係兩種叉電位滿足哂你既願望
應該冇咩可能打到win機,就算真係比你裝倒window , display driver都冇咩可能有
咪又係要Blackout
唔打 睇劇咋
Budget有限唔好買apple野
其實全球chip 缺貨
中國停電產能隨時受影響
Mini led 又未必夠產能
今代又咁受歡迎

要買就快啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞