正式宣佈:MacBook Pro今年玩撚晒

1001 回覆
573 Like 78 Dislike
大家最想 d突發 偷拍 都停留係 140p
咁ifan又吹到玩撚晒
買左上一代mbp好似比人呃左咁
叫你一聲大佬
我都係睇返definition做人, 其實拗咁耐
你地無人睇definition, 用自己個套就等於真理, on99
freelancer is a self-employed and hired to work for different companies on particular assignments.
self-employed or self-hired
咪一撚樣係「受僱」
好撚想換咗部2009 13吋macbook pro
始終想係個backlogo 會變返發光

xps/ blade/ x1 carbon/ matebook
邊部可以拎黎打機?
on9明明就一定出
如果計埋得閒執少少相呢?
自己請自己
自己幫自己打工

咁一個人食飯→自己喂自己→有人喂我
粒U勁係勁
但係一堆"改進"明明以前係有,唔理user意見嘢整走晒
要人乞佢咁乞咗咁多年先加返,仲講到皇恩浩蕩咁
原來咁就叫返咗SJ年代
正正經經講唔得,乜都要吹大
Apple教徒咪就係鍾意hyperbole先咁乞人憎
剪4K HDR片,需要用到Max嗎?定係Pro已經夠?
有無人話佢哋玩撚曬?
同類型laptop贏晒仲唔係玩撚晒
你估間間公司會同你出機咩
加條8gb ram都又唉又西,仲想訂新機
應該okay 我自己就冇試過
個人名義, 無論你點噏自己係freelancer, 都係同公司簽agreement/contract打工, 只係你唔需要report duty, 交到貨就得
多間公司搵你(個人名義)做野, 等於幫多間公司打工
一日你未係註冊公司變為Vendor, 一日都係打工
完全無抵觸, 唔明有咩好拗
窄咗換M額 結果睇相睇片咪又係要blackout最頂果排

UI 又要避開佢
咁有咩意思
而家用緊2016年MacBook pro no Touch Bar

其實主要睇Netflix 同睇sports live streaming
係咪MacBook air 已經夠用?

諗緊買唔買新機 如果air都夠就等出年air
不嬲都每年都upgrade少少野,今年粒u都無上年m1咁大突破,加返哂d野就叫哂春,但價錢都加左好多囉
M1都夠晒
等出年air m1x?
好多game較low都打到,tb4用egpu又快左
屌你老母 睇youtube都發發聲 衰撚過我部13年air
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞