正式宣佈:MacBook Pro今年玩撚晒

1001 回覆
573 Like 78 Dislike
咁我年頭買既部M1 pro會唔會跌好多
120hz又係痴線
感謝先岩
睇定啲先 個6x 可能係peak 得20秒就要降頻
intel 用過唔少呢啲marketing 技倆
我部macbook pro都係2017, 但係近排好似漏電咁,做文書嘢可能都兩三個鐘就收皮…
連巨硬都有,apple冇理由唔跟機啦
我係2020 8月買 減價低配版
不過拎黎做文書野都夠用
但我本身都prefer 14”多啲
Me too 食電食得好快 念緊去唔去電腦商埸換咗舊電 咁又可以玩多三四年
教育價online買會唔會check學生證
但係用內置個設定check過舊電 佢又話正常…
check咪check囉又唔係冇
緊係會啦 如果唔係叫咩教育價
因為連登會將複製貼上嘅大多數嘅空白字變做半寬空白字
而半寬空白字係無效嘅
所以啲間隔會甩哂…
係呀屌  話一定要循環充電次數達到1000先可以換…
佢提你係時候換新機
咁on9? 我而家去apple話要換電嘅話俾錢都唔俾?如果我未差夠1000次的話
又要打J⠀
⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
用唔用到USBC差電?
係 同iPhone換電政策一樣
razer 15 blade
X1 carbon
Dell XPS
matebook
請問有邊一部係平?
Must
可以
用呢個就可以引用編輯再複製貼上
我當年為咗襟用啲,買咗15年尾款15爆顯卡爆Ram,宜家仲好順完全想像唔到M1 max頂到幾多年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞