所謂既入會比料

36 回覆
8 Like 8 Dislike
其實我知全部都係呃人既,話說係fb見到有好多所謂入會既page都有好多人比嬲嬲

之後睇睇下見到有個寫住幫香港人,「圍爐取暖」既群組完全當大家真係香港人,可以$500過關收返10萬蚊左右,又話要認住識郁既影片記錄先冇呃人,又話香港依家咁既情況好多人移民洗左好多錢,講到好似好明白咁。

故事就黎啦,有個朋友就真係比佢呃左入會,$3000就有一個月料,$4000就永久, 入完會之後每晚都會比一條過關,當然係冇中過,過左幾日又話琴晚入左VIP既又收錢啦,如果想日日收錢既就$4000一個月,$5000永久,當然我個朋友又真係入左錢做VIP,做完所謂既VIP係冇比過VIP料。

又過左幾日又話琴晚VIP又收錢啦,如果想日日收錢既就$4000一個月,$5000永久 又loop多一次。
完全當你係傻仔冇到,完全冇理過你。

我想講既係,呢啲仆街野點解冇人會跟進?次次係fb都見到,早6~7年前都有好多人中招。依家突然又多返人出黎呃錢,係咪會無限loop落去?
你的朋友就是…
一買一賣你情我願,可以做啲乜

馬報六合彩報都係俾貼士,只不過人地收十蚊八蚊
其實真係好撚on9 係咁堅嘅使賣料?
不是我
賭仔錢易呃
鍾意賭既十個7 8個都係地盤廚房佬
低學歷 低智商
加上心理因素 個個都成身債 個個都唸住追數
幾千蚊 買兩場波都唔見左啦 搏一搏 可能真係中呢
一樣係賭仔心態
叫你朋友驗下腦。。。
比幾千蚊買個絕望
拜仁呀婆都識買啦
我依排真係賺到夠,都想畀其他人賺下
2021仲有人信
你唔俾錢做vip,其他vip點收錢
改飛都信
講真信嗰啲人可能唔蠢
只係唔想窮明知俾人呃都係想要個希望
做窮人真係唔光彩
睇黎你都有入過會比人呃過
冇啦
只係我都有諗過試下
我自己睇返真心on9
小賭怡情 大賭變李嘉誠
我係咁mon住個po
佢依家係fb page del哂留言
你地有冇人聽過趙敏兒?
同毒會合作呃人入會
佢隱藏完張飛完場先改內容show 番出黎話勁中
仲有咁多低能仔日日係到等到半夜先發現完左場
咁都叫唔蠢?
唔知人地點運作唔識Google?
有啲話試飛唔收錢,中左比返佢,又係呃人
唔係蠢,只係單純姐
同阿旺一樣
咁馬報都日日俾人屌
屌完星期六又買
事前飛就話姐 事後飛有卵用咩
當年仲讀緊書既時候都on99中過伏
賭錢賭到冇晒啲儲蓄 試下買tips 想贏返啲錢返黎
呢啲仆街就扮晒好人咁話會幫你贏錢 完全足到啲賭仔心理
呢啲仆街到底幾時死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞