[內戰之軌] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
堂堂巴塞都教到咁閪,唔覺得佢掂
Pedri 個release clause 好似10億
燒比佢
Your season so far...
(until 30th September 2021)

Games Played

Total Points Scored

Ranking - 146,521 out of 271,147 players

第一名成222分
其實真係唔係好關佢事講真本身隊波啲人係偏慢但係都用到咁多新仔其實算係咁戰術佢不嬲都唔會當佢係哥迪奧拿高普呢啲Level
今季仲要冇埋美斯算係咁啦
疤狗折墮大家開心
最好就降班
呢句真
不過整體我覺得教得算係咁唔明屌佢啲乜講到咁鍾意出後生而家出咁多班後生青訓又唔撚滿意
又開始病發
Rudiger有冇講傷幾耐
疤個dest係唔係準備取代美隊做美國皇牌了
其實疤算係重建咗一半,中前場未來幾年個主力已經喺度,依家只要再執下條防線,或者換個識教防守嘅教練,個成績應該會唔錯

西甲講真有競爭力嘅球隊咪又係嗰幾隊,就算今季疤跌咗入歐霸都唔係災難,等多一兩年又可以上番嚟

蝗個換血仲有排搞啦
大家忍住,換血期有d陣痛係少不免
留意盧sir數據,佢壓迫太少,進攻參與度唔夠,車出佢就好似10打11咁

https://twitter.com/lauriewhitwell/status/1449478507365552134
我真係唔係反盧,但佢嘅加盟反而令到杜sir嘅戰術比上季僵化,由上季有三隻假九,對家好難捉摸嘅343,變咗做已經係好古老同呆板嘅352陣式,中場同前線缺乏連繫,令人費解
係咪每個玩3中堅最尾都會走火入魔自炒
上季咪一樣好難入波
下場對馬毛都炒唔到456真係唔好同我講進攻足球
依家前面真係打得唔好,但唔好過份吹奏上年三叉咪一樣攻唔入
贏兩場馬毛之後,又可以繼續歐聯負碌之旅
想知皇換血可以點搞
解散
好!
辛尼特主場打馬毛都炒四球
但有預感我地唔會456到人地
點解又岀一個17歲中場
上年先有pedri
巴狗搵後生仔都幾勁
鍾意三中堅嗰d都對戰術有一種近乎固執嘅堅持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞