[本地足球] 2021/22 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (19)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
有邊隊唔依賴前鋒?
外援前鋒
有冇人記得當年傑志亞協四強收幾錢?
唔記得,淨係記得派膠
今季嘅孫銘
5場4入球2助攻
而家睇返真係平
啟德?
會唔會講緊遲啲啟德主場館主要for rugby, 搞演唱會

Btw,李文恩咁多錢起個主場出嚟威下
細細起番個傑志咁架囉
https://www.youtube.com/watch?v=phT25P8gFOU

【我撐港超聯精華】節目-2021/22-第5集
一定係講緊城門谷
今集廠景個畫面出左咩事
你睇下阿狗雯個樣同身,"蒙"既?
其實我覺得南華個場有少少糖果盒球場影子
蘇沙,費蘭度,迪高,謝家強終於拎哂
同期嘅得返 林柱機未有,其實佢究竟有冇申請到?
一齊“呃”馬會錢
$70直播真係多撚咗
我地班華人一定唔比班鬼佬差 點解要靠班鬼先
出晒d鬼佬老野 係咪唔信我地華人
呀輝係唔穩但是都比其他好好多 起碼唔會怯場先
呃港鐵換地+呃政府平租+呃馬會錢+呃阿仙奴踢籌款賽
https://www.instagram.com/p/CVNOeexI2qs/?utm_medium=copy_link
chan.hiuming 🇭🇰
The flag represents 7 millions’ glories in Uzbekistan.

#不過倒轉咗
#hongkong #homekong #hongkonger
#coacheslife #dreambig #thankful #grateful #humble #ambitious #hongkongers #hongkonger🇭🇰 #leemanfootballclub #leeman_footballclub #leemanfc #理文足球 #hkpremierleague #hkpl2122 #AFC #afccup2021

皇軍幾時去烏豬拉人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞