[本地足球] 2021/22 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (19)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
// 參賽片段亦各有各特色,有參賽者拍攝了一段關於巴士的導賞,又有人以故事形式,證明中央政府打壓娘炮文化為有理。當中更不乏參賽者「表忠」,全程讀稿的Penny指自己曾拍攝支持警察的影片;《微眾電視 Major TV》創辦人阿西提到,2019年「黑暴」下網上影片大抵以政治為主,而討論足球的人亦多屬「黃營」,因「希望正常人陣營都有人講波」,遂在頻道設立「球球是道」專題。 //

賭波page講到自己係講波
https://www.facebook.com/%E7%90%83%E7%90%83%E6%98%AF%E9%81%93-104760808557583

https://www.inmediahk.net/node/%E9%AB%94%E8%82%B2/%E5%85%AC%E6%B0%91%E5%8A%9B%E9%87%8F%E8%BE%A6kol%E9%81%B8%E6%8B%94%E5%A4%A7%E8%B3%BD-%E6%9C%89%E5%8F%83%E8%B3%BD%E8%80%85%E4%B8%8D%E6%BB%BF%E8%B6%B3%E7%90%83%E9%A0%BB%E9%81%93%E5%A4%9A%E5%B1%AC%E3%80%8C%E9%BB%83%E7%87%9F%E3%80%8D
比狗睇啦
原來係youtube channel黎,個fb page應該唔關事
d相想點
原來睇香港波嘅都係YC
藍友又輸 好無力
我覺得烏豬係中超上遊 傑理東係中甲上遊至中超下遊
Exactly
唔係神婆嚟㗎 你睇錯咗
1)客觀現實可以代表香港
2)表現到真心為香港足球好 唔會用無理原因唔踢香港隊
比賽場地同住宿都好正

yes
你係女都啱㗎啦
唔係 簡雞我唔啱
咁舒服飲返幾杯先啦
18蚊睇足一日
有三場亞冠+理文亞協
見過鬼真係怕黑
今次應該識做㗎啦屌上次咁多人睇都知咩事點會唔加強返個流量
係咪星期四抽
希望唔洗最後睇番尼佬
現場睇算
未知
星期四應該只係出最新世界排名
AFC曾經喺篇印度隊嘅報道提過10月抽籤
但早排足總又話收到風比賽delay
所以係咪今個月抽都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞