【羽毛球撚入】羽毛球集中討論區(12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
咁點解香港會咁多貨
幾點有香港
福島由紀同東野有紗呢個新組合好似好吸引
廣田彩花斷過前十好難上返之前既高峰

斷住咁打奧運入8強, 對面大劣成日爆粗個農耕大媽完場過去都話respect 呀, thank you thank you
正常人都唔會就對家講日文/中文

個爆粗農耕大媽算少有我自己無咁討厭既大劣運動員
笑左,今次反而係香港有日本冇
剛剛睇左下,見到好多香港店舖都del左65z3啲post
爆粗大媽出場 又要全場聽操操操 操 操 操 操
睇咗陣 頭個幾球係咁打出界
而家retire咗
支那大媽唔想打就學弱智奇一早退賽啦
出嚟打幾分走場唔知做乜鳩
搞乜 頭先有野做去左做野 一返黎就退賽?
痴那線
爆粗大媽係唔係奸田屈親條腰
係咪打決賽傷左
依家見博唔嬴冇分所以退
咁樣walk 左場 就快到桃田
打決賽最後唔知屈到定點,最後deuce個2分
咁總好過弱智石20分先走場
佢地排名前嗰啲選手好似每年都規定要參加一定數量嘅賽事

Top fifteen singles players and top ten doubles pairs in the World Ranking will be required to play in all 3 Super 1000, all 5 Super 750, and 4 out of 7 Super 500 tournaments occurring in the full calendar year, making it a total of 12 mandatory tournaments. A fine of US$5000 per event will be imposed upon players/pairs who fail to play. (wiki)
艾素臣有咩可能輸俾石
其實已經係...
應該係指中文名啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞