自問由細到大galgame迷,已經玩到冇嘢可以玩

100 回覆
8 Like 26 Dislike

同魷魚遊戲抄人一樣
ever17先勁
02年已經有呢個概念
作者堪稱gal界既路蘭
樓主玩唔玩ntr?
elf 土天暝海 & 蛭田倡人嘅作品, 玩完之後感受好深
推薦媚肉之香, 人間殘渣
漏咗仲有河源崎家的一族
呢兩隻都玩過
我NTR已經玩到無咩好玩
連Atelier Sakura啲倒模作都玩哂咁滯
真心求推介
E17神作
個視角玩到出神入化

女系家族、愛姊妹、花與蛇嗰啲都玩過
不過我日文麻麻,玩完都要睇解釋
恐怖推理類有冇玩過
推薦流行之神2,3,特色係有靈異同科學兩條路線,劇情,懸疑性一流
咁呢方面要請教翻你喎!
呢類型嘅有冇推薦
或者咁講你覺得邊一隻game係你最中意
魔女戀愛日記岩你
你玩開咩類型
洋館懸疑嘅話我記得有霧谷伯爵家同根雪の幻影,和泉萬夜近年有隻死館,太重口我無咩點研究,唔知係咪NTR
如果要遊戲性就Alicesoft妻系列、母娘亂館、Heartful mama、僕だけの保健室、魔女の贖罪,GALZOO勉強都有NTR,仲有皇牌超昂系列,A社基本上全部都佳作。
ELF仲有號稱hgame界橘家嘅クの彼女はガテン系
ORC SOFT名作愛妻日記,Frill+戀泉天音都有好多,不過唔係好多NTR
仲有太多太多不能盡錄
BTW 有無人有睇galgame聲優開台打機
玩櫻之刻未先
信長之野望 邊隻好玩
dark blue
睇歩サラ
佢Minecraft殺咗あじ子隻狼嗰次笑到仆街

btw 民安ともえ 個Youtube台都幾好睇
上次睇佢玩返自己配既Gal
樓主Erogamescape頭一百名係咪玩哂?
個人最鍾意裝甲惡鬼村正, 戰女神verita, muv luv alternative, WA2
有無咩偽娘,百合game推薦? 想要類似少女愛上姐姐嗰種高貴優訝, ensemble除咗花與乙女其他都無乜少女feel
Winged 嘅Sakura系列 都玩過哂?
村正>>>>ALL
remake 同原本內容上有冇分別?
利申 玩緊remake
Cg 靚d 掛?,家姐大波d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞