Diablo2: D2R (42)排隊破壞神

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
新入坑朋友注意事項 睇完先再問問題

Q: 咩係pg
A: 完美寶石(perfect gem)

Q: 人物練法?職業介紹?
A:
1. 巴哈 亦要留意帖文日期 有部分攻略已隨更新不合時宜
推薦:【心得】D2 從零開始的拓荒懶人包
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=742&sn=1267474
2. Youtube 搵 王文賢/豆奶 (只供參考)
有晒詳盡影片教學一步一步解釋
各種技能同屬性點法以及各種遊戲需要注意既細節

Q: 用咩裝備好?咩洞咩符文係邊度打?
A:
1. 暗黑破壞神2 易牙居
http://iyazero.tw/Default.htm
詳盡資料網站 解答你所有問題
符文需要刷第一章第四任 女伯爵 單人刷掉率較高
亦有各種寶石掉落 可以儲低日後合裝/合賣錢用既杖
符文裝備必需注意裝備種類 正確洞數 及順序 入錯就浪費左符 要重新打過
2. D2R World 一個幾齊全幾網頁 咩都可以check
https://d2r.world/zh-TW

Q: 唔夠boss打 唔夠力 唔夠血 唔夠魔 唔夠屍 點算
A: Youtube/Google

Q: 入唔到game 買唔到game 唔見左個人 卡住左個人 lag 斷線
A: 官網睇災情 一段轉地區 亞轉美等等
卡任務npc 基本野 出房開新房

再黎就係答到口臭系列

1. 同平台只能同自己友玩 想電腦連家機等跨台玩要等日後研發成功
唔等得就需要玩既平台買多次遊戲 帳號資料就可以共通遊走
2. 建議系統頁逐頁望下禁下 好多功能提示有教
3. 舊遊戲好多反人類硬核設定 同現代標準有落差
4. 當挑戰遊戲玩 核心內容刷刷刷

不嫌其煩講多次 以上基本睇過就會解決晒九成問題

以下為有用資訊 from 連登

垃圾共雪
我諗過多十年共雪都可以執笠
永遠啦 真係無下次
唔洗短期 長期啦
啱啱位巴打威威先生仲喺到嗎?3粒PG換17號符嗰嗰,我排緊14個入緊美服
要等等
入唔到game
你入到就開場 話我知場名
OK 我都想要魔胎俾朋友
我回完本之後已經唔想排隊
2012 D3已經玩排隊,10年都無進步過,唔好諗短期
21符*2 收35+MF基德
console 是咪收皮
想收眼球,而家要幾多符先換到
求天使鍊
我好似有,不過彈驚排緊美服

我等你
場名:3pgbuy17
咪只係一個大陸狗賺夠想俾人賺下賣俾下一個大陸狗
呢間公司永世都係支拿丈人世架啦
最小24
25 實換到
是 下星期再試
排隊入緊嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞