Apple Watch 用家討論區 (49) 很想要吧?

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
正常係有早冇遲
紅色係咪一定要跟返紅色帶?其他色可以配其他顏色錶帶,但紅色好似唔得
今日訂真係早左
已cut單重新落order
冇cut到
以我經驗, 咁即係呢兩日有大貨到, 所以而家訂係會早咗送貨
但你之前訂落嗰啲都一樣會提早送貨, 不過多數送之前幾日先會再 update 個日期, 到時你就會發現早咗, 甚至會早過你而家訂嗰個所謂早咗嘅日期

結論: 根本乜都唔使攪
問題係我唔知佢會唔會提早 唔cut的話就有機會等多一星期 如果cut嘅話佢有時間寫明起碼叫做大啲機會可以早到 做咗無成本 所以我都係揀cut重新落order
信你如果唔係每日上黎叫春
Btw點解巴打肯定有大貨呢係過往幾年嘅經驗?
同埋如果咁講呢幾日係咪有機會可以搶到pickup貨
Apple 應該系跟order次序,cut單再訂可能要再排隊。
純粹亂估
唯一怕就係門市有貨,訂單仲未送到黎
過往表現不代表將來表現, 錯咗咪賴我
送貨提早就 9 成 9 有大貨到, Pick Up 我就唔敢講, 始終佢係開兩邊
有冇金屬錶帶推介, NOMAD 果條唔係連住好似麻麻地

APPLE 果條又有D 貴
好嘅唔該曬你
有大貨都要等成個月Apple快手好唔好
點會冇成本, 你要承受舊單事實上更早出貨而揼春嘅風險, 而且 Apple 好似冇試過到最後真係遲來先上岸, 之前都係舊單到咁上下會改返更早嘅日期

都係嗰句, 你自己決定, 錯咗咪屌
早兩日試錶問過藍精靈,佢話不定時咁會有walkin貨(我諗上網買揀pickup都係同一批貨?),當然唔排除佢亂講。
而開賣當日12點左右我都見過全線都可以pickup,不過食完個飯已經無曬。
大貨去哂門市,訂就慢慢等
原來係咁 唔緊要嘅希望呢幾日可以捕到pickup
想問下巴打們有冇我呢個情況發生
S6,收whatsapp message時,隻錶只震,無display個預覽
利申,開齊曬通知(包括whatsapp內),電話鎖機狀態,無開任何勿擾mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞