Apple Watch 用家討論區 (49) 很想要吧?

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
thankss
佢防刮程度超乎你想像
我隻s5 由開賣嗰日到依家 一條顯眼嘅花痕都冇 真係有撞過 hi過

更何況s7
鋁版?
Yup, Aluminum
拎咗45mm 放落apple store比嘅actual size 似41mm多過45mm係咪正常
利伸手幼都覺得唔大
有AppleCare +唔驚
今年轉大mon都吸引到一批人去試啦

其實apple watch可以再既功能都好樽頸
有大買大是對的
利申: 3號size 45mm
如果我唔記得帶錶, 冇錶嘅情況下可唔可以將八達通轉返落手機?
好似唔得 情況就好似你無帶八達通出街 無咩可能臨時又用得返張卡
如果我唔記得帶錶, 冇錶嘅情況下可唔可以將八達通轉返落手機?
好似唔得 情況就好似你無帶八達通出街 無咩可能臨時又用得返張卡

唔可以
所以用iphone 同 Apple Watch 都係兩張獨立八達通

THANKS 咁我唔轉啦
我兩張八達通,一張實體卡,另一張銀包個張就手啲用嚟入mtr站
同埋隻錶冇電/落街買嘢懶戴都可以用
如果主要做運動,其實係唔係SE都夠用?
戴左手要搭巴士先順手 今日搭mtr 啪撚左隔離部機
左手側身一嘟,慣咗就手
想買編織 但冇黑色
想問下有張44mm 既mon 貼 啱唔啱45mm既series 7用?上網搵唔到尺寸分別
Carousell 都好過先達狗啦
好似無咩人放
我冇加 戴左手mtr出入閘唔多就手
我兩張八達通,一張apple watch,另一張銀包個張實體就手啲用嚟入mtr站
同埋隻錶冇電/落街買嘢懶戴都可以用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞