覺唔覺Eric Kwok完全害死左曾比特???

605 回覆
1723 Like 296 Dislike
淨係你不如養一隻狗呢句歌詞都足夠害死佢
連登開咗反佢了

佢要紅啦
咁事實上 冇eric kwok既話 環球唔會簽佢
飲水思源都要比人屌

但我認同佢要搵下其他監製合作
講樣 佢唔夠四眼靚仔
講勤力 佢唔夠阿達通宵寫稿咁勤力
講把聲 759好好多
講創作力 759做一節節目可以作到兩首歌李榮浩得咩?

呢啲支那廢人留返你自己去捧啦
我聽開熱時嗰班精英嘅
算啦 睇開d
獎項嘅野都唔係真係睇實力
呢首見Jessica先試下聽
結果咁難聽
真係嘥晒啲機會
我不是曾比特
似跑online/卡通片op唔係問題
問題係真係唔係任何op 就咁一首快歌就好古怪
重點係
Eric Kwok根本已經回撚晒塘
佢作俾Gin Lee啲歌都完全唔撚掂
冇反佢
反eric kwok only
可能諗住Eric kwok熟eason
可以用同樣方法幫佢掛
好少見連youtube comments 好多都係講eric kwok害9佢
比edan金既話真係害咗佢
可能都係呢度嘅人嚟
佢都素人你老母都處女啦
第三首是完全不想聽, 音樂太嘈, 叫到好煩
我覺得MC金 Edan銀係最合理
始終MC實力有 人氣都唔弱 派台成績都ok
Edan無論歌定個人都確實係好紅,係唔單單用實力説話嘅頒獎禮有獎都情理之中
Mike銅啦,有實力,我不如係有水花,但無以爲繼,但起碼叫hit過

起碼好過Ansonbean攞雖然AB係新城一定會有
屌你老味講起就嬲
明明論聲底論唱功係拎新人金嘅材料
偏偏比啲閪歌累事
比個冇唱功冇實力嘅人拎金獎
今年新人金一定係呂爵安但佢唱歌真係好撚難聽
新歌唱撚到一pat屎咁
暫時Edan同MC都爭持得好激烈,數據上都好接近
My Apple Pie暫時都未有成績
而且MC仲有新歌未出,Edan其實更被動,要睇MC新歌成績
唔似欣宜坐定粒六女金
我不如個chorus真係搞唔掂
覺唔覺Elon Musk 完全害死左比特幣???

呢排瘋牛睇錯標題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞