覺唔覺Eric Kwok完全害死左曾比特???

605 回覆
1723 Like 296 Dislike
作俾佢/監製個三隻頭炮歌都完全唔掂,浪費咗Mike把靚聲
第一首《我不如》我當你想穩打穩紮唱大路口水情歌,算,叫做普通通通過咗骨。
第二首《我不是邱比特》開始災難級唔掂,一隻個編曲悶到嘔,melody一啲起伏都冇,最慘就係之後加多一首同JC合唱既version, 好似將成隻歌送左俾JC咁
之前出第三隻《奔跑吧》,屌你老味,係就係終於可以鳩叫下好似個range好大咁,但唱到林子祥咁樣,隻歌又十足十卡通主題曲

大佬呀,我唔該你環球唔識捧人就睇下其他公司點玩先啦,分分鐘一個新人王俾你玩到得兩三年貨仔
求其搵左隻造星2個陣既performance,都好過哂呢幾隻歌,你話慘唔慘

https://youtu.be/R-Mh1rIwG40
淨係記得佢爆炸頭 然後就沒有然後了
https://youtu.be/ndaC8DUU5Lw

cover 左bts butter
應該唱依類先啱
邊撚個
🎵我不如~一個人~
咪撚賴人
係佢個名害死佢
叫peter又唔係bit又唔係叫乜撚野mike
Mike 同比特兩個有乜關係呢
見到佢個名就無心情聽佢唱歌
嘩屌
咁撚正
第三首真係唔掂
除左爆炸頭,無其他印象
佢個柒頭害死左佢
咪玩
個爆炸頭起碼令人記得佢,叫做有少少特點
你叫佢整返以前比賽時果種頭
根本2打6路人甲一個
都算出名啦
我不如 養翻隻狗
正所謂 環球新人 九死一生
十年前已經有呢個講法
明明係國際公司但香港唱片公司班員工咁多年都咁垃圾
真,睇下人地mc啲歌幾撚正
block 鳩條傻閪啦
呢條肥尻個樣唔撚掂
奔跑吧係改編歌黎唔係佢作
屌還屌 有point啲得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞