灣仔站外嗰幾條健身佬終於畀人拉曬!

454 回覆
1242 Like 10 Dislike
係㩒撚住嚟搶
就算係狗, 拉人都只係佢份overpay既工既份內事
唔洗嘉許
Like 應該係起緊個呃人page 儲緊like
西裝女填嘢9成之後會call 你sell 保險基金
篇新聞就咁睇sell 5個人都賺到11萬

我當每個人2萬2

每個星期你只要sell到1個人中招 月薪已經就嚟9萬 你話賺唔賺 重未計佢有可能sell到更多單
美容
之前有朋友做過
錄影下讀稿
非常之中共
想捉住佢另一隻手玩黐手
抵撚死喇呢啲業界毒瘤嚟㗎
佢地自己先最需要去健下身

以前翻工必經時代,次次都俾佢哋搞
第一個肥撚好似breaking bad 個 Todd
非法禁錮喎
坐返十碌八碌先啦
之前係旺角近油麻地sukiya 有條女隊卡埋來開頭好好笑容sell野 我毒撚停低聽左陣 之後唔對路走 個下變臉速度勁恐怖
究竟點sell法
真係屌至走?
屌佢會唔會打人?
不如開名畀大家知
佢地好撚煩 試過係入境處天橋 莊士敦道過馬路個位等人 有個男仔係咁拍我膊頭 我唔出聲 就追住我黎拍 拍撚咗十分鐘 我行幾步就拍 條成隻狗咁跟住我
跟住果條死肥仔日日收工趕巴士就追撚住我
初頭都係唔出聲跑走就算
有日終於忍唔住講粗口屌 屌到佢呆咗
屌多幾次我啤撚實佢都唔敢行埋黎
拍10分鐘你淤左未
其實推銷,問卷調查,叫人捐錢呢D只要你搵耳機塞住對耳或者扮講緊電話,基本上都唔會睇中你搵你

如果真係唔好彩跟住你搵著你黎sell既話都唔使怕,只要大大聲屌柒佢問佢收幾多佣一個月呀咁積極,佢地實知難而退搵第二個sell,萬試萬靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞