灣仔站外嗰幾條健身佬終於畀人拉曬!

454 回覆
1242 Like 10 Dislike
第一張咩眼嚟
我聽過啲鬼佬expat遇過類似嘅事
本來只係買萬令package
跟住俾呢類sales昆佢簽多十萬package
然後發現服務貨不對辦,鬼佬唔俾十萬尾數
到間野執撚埋會鬼佬都無找過一毫子數
其實人工有幾多?
佢哋個款望落好似好霉咁
+2! Sell過我2次 每次都係讚美下我
之後就係咁拍我膊頭煩到
但佢哋有係九龍灣sell??呢張相係九龍灣
依家
參考下
班健身狗餓左咁耐,聽日開始又出嚟搵食
https://lih.kg/2411545
未比保護費炸
屌 原來條死肥仔咁多人遇過
之前唔知 第一下諗住禮貌拒絕
點知纏住我
大聲講 唔需要! 先無再行埋嚟
摸都未摸
淨係話簽左有得互含有得屌屎眼
都未發生就簽左
(。。。強迫受害人在錄影下讀稿,聲稱是自願簽約,之後才獲准離去。。。)
咁惡死,抵拉啦!
咁撚on9
之前九龍灣食lunch比個姐姐仔sella

一落樓梯見到有女望左兩眼就沖埋黎

一開始幫幫手拎張交數(心諗是但啦拎完扔)

當你想拎又話要寫番我名count數

等佢寫完名,又話要跟佢上寫字樓先入到佢數。

即刻話,咁唔洗啦898

浪費左我五分鍾食飯時間,嬲到而家
我都遇過呢條仆街佢追住我跑
我當街屌過九龍灣果班撚樣老母不下十次

建議係果頭返工嘅巴絲,
如果遇到班狗拉手、拉衫、死跟、攔路的話
大大聲當街問候佢祖宗十八代就得
唔駛俾面,唔屌唔安樂
工業區有兩間健身黑店
健身呢行真係咁好搵?開到周街都係
冇生意就搵Mk 仔兇班毒撚比錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞