[MIDZY] ITZY討論區(32) 慶祝LOCO一位粗卡~ JYP要繼續鬧

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
你要卡唔要專?

當然唔會啦,不過啲專無簽名,所以啱啱無post上嚟
五十隻pizza盒size 專
100張photocard

勞蘇差yuna set就儲齊哂,有無人願意放俾我
好勁

雙申做中間
CSI都咁齊
不過我yuna一張都無
問下過路風箏巴打有咩門路收得齊一set有娜卡
我諗可能去carousel睇睇,唔知$500收唔收到一set
Savage 首歌真係咁好聽咁多人支持?,咁快冠軍
你係唔係入錯post
冇入錯,我凳ITZY唔抵,LOCO首歌都好吖,但咁辛苦咁耐都係得3個冠軍。雖然冠軍數目少唔等如佢哋唔好,ITZY表演好落力又好睇,但有多啲冠軍俾佢哋多啲肯定,CB多啲代言多啲賺多啲錢!
DLLM JYP
Swipe好似就快1000萬yt view
日聽夜聽緊 唔知CB一個月內上唔上到1000萬
itzy成績好定差關其他團首歌咩事
係到踩其他團做咩
bubble嘅相唔好放上嚟啊
咁人地有人地做得好既地方 我地有我地做得唔好既地方既 人地真係紅又冇話我地唔抵 而且本身d一位都唔係點直接同aespa首savage爭
等等等等,如果有令其他團感到冒犯Sorry。

我比較只不過兩隊都係新時代大勢女團,大家都有實力其他方面都好。但當你見到同樣好紅嘅女團咁快拎到冠軍,一方面覺得勁得嚟癲,一方面覺得LOCO都唔差但熱度好似。我撐ITZY都希望Itzy可以大家一齊努力互相輝映。

係我早幾個留言唔好,令大家有誤會,真係唔好意思
雖然呢到好多人都覺得首歌唔差 不過韓國本土唔buy 音源差 好自然少好多一位啦 本身韓國fans base又唔係好大
不過你咁講好易俾人覺得你踩人地首歌
我地繼續支持itzy就好了
見到你係C記徵
我急不及待啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞