話Jer係藍嘅人班on9仔食屎啦

479 回覆
2154 Like 329 Dislike
阿Jer為人陽光有活力,憑歌聲感染他人,就連正被還柙的民主派人士何桂藍,也是他忠實粉絲,曾指他的歌聲是精神支柱,阿Jer說:「歌曲一路以嚟陪我長大,陪我經歷開心唔開心,畀到力量我,我都希望可以畀力量其他人。《物語》系列好dark,但何桂藍聽完之後,可能有好多唔開心都釋懷,呢個就係我做歌目的,希望影響到更加多人,可以令大家喺唔開心嘅環境下,都有力量繼續行落去。
https://hk.appledaily.com/entertainment/20210425/5YHPYMXJLVDQ3CTIO3LCMBFCBY/
阿Jer歌聲撐何桂藍:望有力量行落去
https://lih.kg/2503420
邊個夠膽公開支持依家坐緊監嘅人
淨係識講佢食沐八

咁呢段呢?睇唔到係唔係盲撚咗
話佢係藍嘅人,唔係PR就係on9仔

日日唔係批鬥就回帶
做咗嘢你又睇唔到,淨係識睇人哋一時不慎
負評我嘅即係唔認同啦

你唔認同自己喺到批鬥,定係唔認同jer支持何桂藍啊
其實係 成日剩係識話jer食炑八
根本如果jer無食過炑八 無人會知炑八係富臨
Jer嘅舉動純粹想用暗黑兵法 揭露炑八係富臨旗下 令大家提防

同埋jer新歌同supper合作 連supper咁藍都肯因為jer跪 就證明阿jer係黃界藝人既領袖

不過算啦 成班兒登仔剩係識笑人墨魚嘴屈人藍
何桂藍咪又係垃圾泛民
初選果陣攬炒都唔敢講驚dq
唔知何桂藍係入面知唔知藍神卡,鄭州加油,中聯通,呢啲野呢
明年見 - Duet Version (ONE PROMISE x Jer 柳應廷)
相信一切未完 鮮血滾燙未完
骨要枯仍未完 海要枯仍未完
擊過掌 稱作手足的 割不斷

知道災劫未完 苦痛掙扎未完
事情越來越怪 給拆散仍未完
不怕死 拯救手足的 決不怨

https://www.youtube.com/watch?v=mOvY-ptue4k
佢有收音機聽架嘛唔多唔少都知道啲掛

如果佢哋唔知嘅,寫信師寫信記住唔好提呢啲呀,唔係佢哋知道呢堆嘢應該會激死
做藍viu都唔係好人
佢logo係藍色
1989年, 曾至偉, 劉德華 都搞過「民主歌聲獻中華」, 支持天安門學生

佢兩個一定係黃啦
五個月啊on9
有冇人五個月就轉立場
又支持民主變成撐政府啊
連登仔就係咁
首先係PR
然後on9仔特別多
俾人講一講就煽動
你覆個隻咪係PR囉 出幾百個Viutv post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞