(長文有圖)早排同女神去迪迪尼被人劏到一頸血

193 回覆
13 Like 188 Dislike
話說係女神暗示想去迪迪尼玩
我就即刻話咁啱有2張飛(589$一張)好肉痛不過算啦做兵係要投資下1200啦唯有

11點幾就去到,可能係平日唔多人大陸人佔一半到
就去左個乜9玩具大本營玩機動遊戲咁,就玩跳樓機先,排隊個陣竟然有條特快隊女神話排特快啦,原來係分開坐痴線咁我點保護女神呀!!!算!!!一玩原來係on9 game升上3樓就跌反落黎一兩次咁勁無聊囉
其他game唔多講,玩怪物彈珠仲刺激過佢
不過見到幾個士兵幾nice幾talk得明明天氣咁熱都可以企係比人影相好耐仲要保持笑容真心抵讚
無人睇
快啦
不過見到幾個士兵幾nice幾talk得明明天氣咁熱都可以企係比人影相好耐仲要保持笑容真心抵讚

你女神?

你女神?

唔係
F5
女神張圖呢屌老味
長文?
之後去左間餐廳食個飯啦(女神話想試下)咪去囉好似有4 5個唔同國家款色簡中美日港仲有個唔記得咁(我估都係d兼職整
間餐廳就好多人下主要係d人唔食野坐哂係度成個餐廳感覺都好污糟好m記feel我都廢事影
女神張圖呢屌老味

真係好想睇咩
女神張圖呢屌老味

真係好想睇咩

放撚左個POST就會完
女神張圖呢屌老味

真係好想睇咩

唔通睇你條毒撚?還是睇迪士尼啲風景?
女神張圖呢屌老味

真係好想睇咩

放撚左個POST就會完

唔放就即刻完添
女神張圖呢屌老味

真係好想睇咩

唔通睇你條毒撚?還是睇迪士尼啲風景?

女神圖呢
留名
[img][img][img][img][/img][/img][/img][/img]

女神大約咁既樣啦
F5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞