電力零知識 暫時包返電線 想請教大家

432 回覆
13 Like 123 Dislike
你CTO 金口一開,你幅圖入面圈住d 單相mcb 都可以當3相線路咁用黑灰做L 啦
我地ws 邊有得say no,明明見唔到COP 有講單相係用黑灰都焗住收貨啦
唔講啦阿CTO,你學左乜野叫三相線路同單相線路先啦
咁都好嘈 樓主開個電箱比大家望下啦
一律當有電做
Lm
上網你就凶狠,現實如果我係ws 收你呢個排骨箱
你穿線時我唔會出聲,到等你做晒所有test 簽埋wr1滿心歡喜諗住收工既時候,我先同你講唔啱例唔收貨要從新做過呀

俾埋COP 你睇都死撐,入面邊隻字講新制色碼既單相線路係用灰或黑做L呀阿CTO?
定係你聽日即刻出個instruction 話新制單相線路既色碼係跟返來電個相位呀?
阿CTO,俾d 指示我地d ws 仔啦
講緊你個箱唔岩例呀柒頭
你個箱新制定舊制都係錯啦
你張圖係DP mcb 箱喎
可以佢又會話前級係3相McCabe箱派 龍門任佢搬
唔講啦阿CTO,你學左乜野叫三相線路同單相線路先啦
可以佢又會話前級係3相Mccb箱派 龍門任佢搬
每次一有呢d post就總會有班所謂專家出黎講點點點咁咁咁
你上面三相箱柒左就柒左啦屌你老母
單相outgoing 有灰同黑,新舊都錯啦柒頭
係咪灰同黑用唔撚哂
又無錢買多餅棕色既線
就亂鳩咁拎黎用?
你理撚得我咩資歷?
錯又唔認,俾埋COP 有根有據都仲死撐
快d 出個2021 版COP 啦撚下我地班ae 仔啦
垃撚圾
而家好大機會會有罵戰

個個上個網屌到面紅耳熱唔知做乜鳩
係連登講對錯
別在網路上嘗試攻擊態度以上的等級 你只會浪費時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞