iPhone 13系列 (除咗mini) 係電量皇者

175 回覆
25 Like 9 Dislike
promotion無功勞?
你自己started it
用你situation駁你就話返我轉頭
你咁叫認真討論 根本完全唔practical
我真係唔知你office咩工/位 30min唔用手機都唔得
蘋果又贏
應該有 本身120Hz就食電 而家做到同13打和 算係咁 仲未計13 Pro mon光過13
11 pro max表示換電可以戰多2年
叫班an點追
一陣好似三叔咁谷大舊電
變到一樣咁重
重點隨時又變note7
Mini垃圾電不值一提 中過伏唔會再中
其實用嚟又唔算真係咁廢,不過有啲後悔當年買咗xs max無買11 pro max
就係你呢啲咁反智嘅思維先至條街咁多尿袋賣
無電唔係叉電?
開完會成朝 食飯都無時間叉電?
瘋狂屌mini垃圾電 首先13mini你進步咗 又唔考慮呢個form factor根本電量就比size限制咗
13mini先天性細form factor
呢個世界邊有魚與熊掌兼備?
況且唔係heavy use佢係last到入夜
連登仔諗嘢係唔睇情況 乜都要一定要咁
冇針對13mini
13Pro仲要細電過13
唔知,冇見過,你部機壞左
都唔知你屌乜
上面就係有d人係咁屌mini
我都叫佢地點解唔出13
又想要細form factor又想要full day battery
班三叔打手會扮睇唔到
幫佢地答埋
我一舊電埋2~3邊mon
你得唔得
我一舊電推2~3邊mon
我係就住條友講到自己好高rank咁
先咁串q佢買多部機

叉電又有乜好笑 你真係30mins都比唔到quick charge 50%?
個form factor做到仲好過XS Max好差咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞