黎明、黃凱芹、李克勤、陳慧嫻下月開show, 力証年紀不影響唱功

705 回覆
22 Like 162 Dislike
又loop返,嗰啲如唔如果嘅嘢都唔想再講喇。我自己就覺得佢唱90年代啲歌有好多都係好聽過80年代嗰啲,同埋好在佢有繼續唱咁先多一堆歌聽,雖然佢出親live都係唱嚟唱去嗰幾味 而家都係睇下佢重唱到啲咩新嘢
都係嗰班啦, 人老咗就唔會成日追星㗎啦, 去到佢呢啲年紀嘅歌手又唔會好活躍, 同佢同期嘅女歌手好多都冇再唱啦, PC 仲有久唔久出下嚟算係咁啦
我都鍾意歸來吧同之後既幾首歌
其他真係無咩印象
空想歷史嘅話如果冇去美國讀大學, 梅艷芳90年退出樂壇唔攞獎, 之後嗰三年應該係慧嫻天下, 跟住之後都會回落, 跟住又到王菲,鄭秀文,陳慧琳依批上, 之後嘅發展我諗同佢歷史上差唔多
其實由歸來吧開始順序聽曬佢跟住出嗰啲大碟嗰道已經好多歌 慢慢聽可能搵到啲啱聽
佢係呢啲寶記show鐵膽,咁但係因為係寶記,佢又唔唱得新藝寶嗰幾隻碟,又唔唱得情意結,所以唱嚟唱去都係嗰啲。今次已經講到話有你身邊永是我,真係搞到我high咗一陣,不過最後都係吹鳩漲
成個老TB 咁款
轉新藝寶前都好多歌呀, 死都唔唱啫
我試過懷疑你係舊登嗰個嫻緣
你冇估錯,我係
如果係真,講真,呢個消息對我嚟講真係震撼過pc話自己會出山 因為真係睇咗嫻緣啲帖好多年,真係正宗化石級fans, 請受小弟一拜
唔好咁講, 其實我先三張幾化石級搞到我好老咁
因為你真係太資深
清你有冇返過老人院
咩老人院?
加埋有冇500歲?
舊登=老人院
呢道已經唔係以前嗰樣嘢,我見隔籬唔知邊個帖有人問牙chris邊個嚟 雖然牙chris都真係唔係成日出嚟,不過都覺得
寶麗金(當年)夠姜畀其下歌手上ATV
無上舊登了, 有時做野無咁忙咪上兒登睇下
亞視當年好似無音樂節目?
可惜而家老人院真係太少人 我有時都會去嗰邊打個轉,嗰邊個時事臺都重有一班人,娛樂臺就真係同以前電臺嗰啲冇乜分別

周末音樂快線
肥藍絲
喂 我都有係舊登追過嫻緣啊

嫻緣真係出名,原來遠在天邊近在眼前,真係有眼不識泰山
我都想識多啲兒登嫻迷,但係冇辦法嗰個年代可能真係太遠了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞