carousell絕對係文盲集中地

266 回覆
845 Like 40 Dislike
明明我post嘅係黑色鞋39碼
係都要問我有無白色36號
我屌,開鞋鋪咩
覆返個!俾佢
試過有人Pm:「見到其他人賣平好多喎 再平啲Ok?」
想我平多一半比佢
件件貨嘅Condition都唔同 屌你老味咁你咪幫其他人買囉
屌你老母
我都試過
個買家又係話有其他人賣得平啲
咁點解你唔直接去佢度買
既然係同一樣嘢
一樣
睇完唔爭氣笑咗
同意
我唯一係屌過一個,遲到左半粒鐘一路話黎緊好快到等埋佢,黎到求其睇兩眼話唔要喇就想走其實Carousel 已經算好,做過大陸果D淘寶拼多多絕對會噴血😂😂
出閪價我覺得還好,直接block左佢就得
盲撚/問題撚就堅係煩,多數問一大輪野既人,最後都係唔買 我又係行貨,又無表面花痕,如果咁都唔滿意,咁你一開始問我做乜鳩

不過用過哂各大平台,始終Carousell Trade到成功率最高,所以都係繼續用
人地等錢駛唔得咩
我賣過macbook,鬼佬黎好爽快唔壓價,唯一要求要送到去大學站,傾番先知原來係教授
另外一單我賣iphone 11 ,見條女profile張相幾靚我送多個原裝耳機俾佢同平左$200,佢不知幾開心
上網賣野最煩其實係約交收,所以有時賺少一百幾十但就到時間地點都會照去馬
有啲賣家又係仆街嚟,夠膽死Nike dunk low 黑白色賣799,玩野問佢係咪真貨,又話100%real ,叫佢面交又即刻縮,騙徒太多啦
濕碎
我都試過 仲要特登去到好遠交收
你都痴撚線,心理變態,啲嘢賣平啲都係閪賣家
屌你老母 祝你快啲倒蝕離場
有個貓籠,見主人大隻晒個籠又生鏽,
掉又好似有d嘥,咪放上去free睇下有冇人要,
個籠又唔係輕梗係指定地點係我屋企附近拎
有個人問可唔可以係同區入面車站交收(個站唔近我,要行過要廿分鐘)
我話唔得,佢仲lur左我幾日,又話住對面海好遠,
dklm唔洗錢仲想點,我掉去垃圾站都係行2分鐘
掉撚左都唔益佢

最後掉左

On9仔就有,懷疑洗曬媽媽d零用錢,而家少少錢都唔夠錢比唔知
佢地當個個都係有實體店
賣imac被要求即場試機 出發前拍埋片證明用到
試到實比你試 唔係所有野都試到 驚壞買全新
原來靚女咁著數
咩叫頂爛市 個個賣野一定係搵食賺錢既
你老母你去死啦
好人好者用carousell
on9,你唔俾人地本身免費得返黎?
可能係人地既收入來源黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞