carousell絕對係文盲集中地

266 回覆
845 Like 40 Dislike
上次過開post講carousell cheap精
carousell果然係cheap精集中地
https://lih.kg/2389710

呢排發現原來個個都係文盲,乜柒都唔睇就問問問
係details列哂交收時間地點同價錢,都仲要問點交收
全部都唔識撳”read more”?! 自己睇details會唔會仲快過我覆呢?

Details講明有d貨剩番一件,有個盲西pm問幾錢點交收,懶得再應佢地所以cap左details個段字比佢睇,盲西仲要再問”得一件?”
自己唔識字返去再讀過小學啦屌

另一單仲離譜,寫明係某個近我既地方交收先係平價放,其他地方交收要加錢
條盲西一黎就問可唔可以去某個距離我比較遠既党鐵站交收,我以為佢知道要加錢所以應承左,約好時間後佢出價
臭西竟然以為我特登去遠d交收,仲可以平價放比佢

覆呢班文盲覆到我燥底,燥到頭先開錯台
究竟睇字係咁真係咁難啊屌你地老母
用得呢個app買野既人 仲要買d咁濕醉既野 你認為可以有幾醒脫
醒目*
壓完價再要就佢地方交收
賣對野鞋 400壓到150
貴嘢講到明俾咗錢先出嚟免得佢飛機
應佢usd ok
見到呢d覆都廢事
唔覆最直接
好多人會特登壓價
心態係 有咪有 冇咪冇
壓下又唔會死
可能你急放呢 咁樣
利申:我都係
完全理解,description已經寫得好撚清楚,但都係問返我寫個既野,我DKLM 個腦裝屎,浪費人時間
屌你老母
唔覆之後 佢地每隔幾分鐘就打個"?"比你 直到你覆為止
樓主最近十年係咪匿埋左

成日見到純文字討論發曬火

咩無圖無真相

仲問

舊時嘅人真係生不如死咯
你近十年係咪得閒得滯無野做

日日開廢post

又無人理你

好撚慘啊你
哈哈哈哈哈哈

改十次名都係出廢post幾百負評

收皮啦耀才撚
大撚把正評喎 有幾個推左幾十頁既post 選擇性失明?

慘撚得過你日日開post鳩叫 得小貓三四隻

收皮啦弱智 個名係耀才就係耀才撚

goodest logic
屌你老母
明明開個post討論低汁carousell買家 點知引左個痴線佬
以為自己開post
心諗佢哋係咪考試測驗食蛋拎U班人嚟
見到instructions同試題
就即刻舉手問監考啲instructions同試題講乜
全部一係閱讀理解唔合格,一係有閱讀障礙
電話賣2500
Msg我「1500ok啦」
O你老母閪個k咩
其實係懶,見到topic就入去問,反正零成本,做賣家一定答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞