Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (79),新手請睇#1-2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
巴打訂左邊部g17
1749我都有興趣
amazon?
係 有啲想原價放左去

Btw confirm WQHD黎
有冇link睇睇
我都有興趣收
我訂咗1799 都係3070
不如咁啦反正知道依度多巴打要 我唔cancel1749住
收到我再上黎原價放 暫時Oct24
佢個期會突然跳
真啊 所以我都唔想應承住先
收到先算
想問下如果加strix g15嘅ssd係咪Kingston cp值最高 見隔離po討論agi 或者有冇更好選擇
感激
Crucial P5 2TB 3D NAND NVMe Internal SSD, up to 3400MB/s - CT2000P5SSD8 https://www.amazon.com/dp/B0892TWDP1/ref=cm_sw_r_apan_glt_fabc_YBF4GRXAATH862YDX54A?_encoding=UTF8&psc=1
G17 or g15是但一部都想收.送俾女友既生日禮物跪求有巴打原價轉讓
哩條nvme都幾熱下
利申 已落單
我都係睇緊以d機 latitude 感覺似商業機多d 以前未有XPS 好多公司買dell 都會買latitude vostro 感覺次一級以前仲好硬膠feel 其實想買xps 但真心貴咗d
美森買有冇保 仲諗住深水埗執條平平地用
點解放
g17都係大平時啲15吋機少少
師兄買左邊部
我上年買既,下部都未必用佢
技嘉係咪好垃圾,用後感
唔算 不過佢把風扇係有問題
揀1749不過1749係無CAMERA
但係11800H有pcie 4.0 會唔會差好遠?
美森買大部分都要預自己rma
深水埗平平哋即係幾錢
有興趣
ASUS 華碩 ROG Strix G17 (2021) 遊戲筆記型電腦,17.3 吋 165Hz IPS Type WQHD,NVIDIA GeForce RTX 3070,AMD Ryzen 9 5900HX,32GB DDR4,1TB PCIe NVMe SSD,RGB 鍵盤,Windows 10,G713 QR-ES9 8Q

https://www.amazon.com/dp/B09B195YYZ/ref=cm_sw_r_apan_glt_fabc_FKW0BGNERR4KM161TTMC

想問下呢部買唔買得過
個價都買到3080
之前有c兄講 呢個款有兩個版本

Btw 而家係唔係加左價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞