有無人好鐘意睇老友記Friends??

83 回覆
88 Like 7 Dislike
我介紹我啲Frd 睇
個個都話睇第一集好悶
Cls 第一集係經典
前排睇完佢地reunion 好撚感動

Btw 我睇到Chandler 同 Monica 一齊個陣勁surprise
Monica同Richard最襯
其實我第一集都分期睇咗3次先去到下一集
之後開始入局就追落去~
how u doin~~
翻睇咗超過十次
ex好中意介紹我睇
仲記得頭兩集唔熟啲角色同埋覺得啲scene好散
第三集先開始對套嘢有興趣
So no one told you life was gonna be this way~啪啪啪啪
請問Friend reunion你係邊度睇
Ric7真係好正
兩年內睇緊第四轉。日日都播住停唔到。
Joey教學生演基個角色嗰落笑到反咗落地。
Smelly cat~smelly cat~
What~are they feeding you~
睇到後期最撚憎phoebe
點解
第一季啲設定未度好
明明第一集Rachel 結婚Monica 都唔知
逃婚去到café 先重遇
過兩集同以後嘅劇本就話佢哋好熟好fd
6個角色得佢係冇乜bad end,其餘5位好多時候做完某啲嘢最後一定自己受返
Joey上英文堂
睇到第三次
其實我都覺得第一季麻麻地
但到熟咗啲角色之後真係好似變咗你朋友咁,越睇越正
想知Ross同Rachel現實中對對方係咪真係有feel

記得喺唔知咩網睇過話佢地差啲一齊
但最後都係無
More bandages! More bandages!!!!
真係有一齊過 but散左
brad pitt嗰集
睇任Jennifer aniston 喺到忍笑真係好好笑
你有冇啲人中學好fd,但依家一年冇見一次?
I don’t need you or anybody else!
I’m gonna make it on my own!
You’ll see! You’ll all see!

每次睇親都笑死
Phoebe ex係咁露j
Thanksgiving Monica同Ross爆晒大家嘅秘密
幾條友拎住件冷衫搵邊個搞大Rachel個肚

呢幾集唔係最受歡迎嗰幾集但都好撚好笑
好撚正
好鍾意chandler 嗰d窒人對白
想問下邊度有friends reunion 完整版睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞