iPad Mini 6 討論區(7)

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
連登分析師
機能問題一律建議 iPad Pro 13" 1TB LTE
有冇用到pencil 嘅 planner apps 推薦?
手寫快過入好多
連登反指標

隻apple watch又係屌冇新U冇新樣
而家賣到斷哂貨重要炒價
雖然我都有份屌Apple冇新意
但唔否認Apple啲嘢真係次次都出得好準好啱大家口味
根本冇需要下下大改
又講返轉頭,呢個post都有人屌mini 6分別唔大垃圾咁

前排咪又係要搶
上careoxxxx我放左3000(256gb lte連筆) ,都幾好彩
caurosell 係好多乞兒, 同時都好多水魚
Apple點出都會有人屌
好似mini咁
會有人屌點解唔出mini pro
又有人屌點解唔出$2099 mini
但又唔諗吓mini個size根本就俾大mon手機食唔少市場
又唔夠10寸主流

所以Apple攞中間位我覺得好正常
我嘅經驗係
賣Apple嘢多乞衣
賣Android嘢多水魚

我都幾肯定買Apple嘢堆乞衣係拎番出去賣
永遠約交收只有旺角
多一個站都唔肯
開價一定同胃訊一樣
多$100都唔覆機
電話電子野好多二手佬同乞丐,要時間慢慢等正常買家

個人經驗就鏡頭相機d人正常好多爽手好多
除左垃圾tim cook慳皮用個垃圾jelly mon外
其他我冇咩投訴,都幾接近我理想中既ipad mini
full screen,雙speaker,A15

當然我都想有埋幼邊,120hz,M1
不過個價位又唔同level
玩得呢啲,窮極有普

買二手電話,多數無乜錢
放iphone smart battery case
300壓到我100
一直都唔買同唔鍾意apple嘢,但尋日都買咗呢部,真心覺得幾好,大細啱+唔重+快+紫色好靚
試過賣手機
條友約到出嚟話佢都係唔鍾意隻色
但如果平幾舊可以幫我要咗佢
大細仲係好重要
其實邊到有貨? apple store 好似得aos
想要64gb wifi 星光
有冇巴打教育價walk in買到
唔係士多都ok
唔知點解連Wi-Fi會成日斷下斷下 有無人都會咁
會炒到幾時
留意studio a or豐澤
邊度有現貨64星光
教育價洗唔洗教職員本人在場先買到?
我手機apple store 睇64gb cellular 好似好多貨?
今日於ifc mall 每隻色都有
係無人買e個規格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞