iPad Mini 6 討論區(7)

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
我都用緊呢個,硬底軟邊,唯一唔好就係唔係Y摺,但都用住先!
係,我一用嘅時候就發現無得打直部機,只可以打橫,不過我估要遲一個月先有,y摺個的就無呢種,明明本身兩樣野加埋一齊就係
momax嗰個我見出咗,全硬底

但唔知佢3角摺嗰陣會唔會好似我哋呢個有磁石攝住(之前買咗個Y摺,又無磁吸,摺三角又唔識攝住)
其實有無得set?我買左個case話關埋佢會off screen ,但唔得
得5豬
無嘢要set,閂的埋就lock機,打開就著mon

係咪個cover跟本唔support呀
可能係屌
我用緊根上果個淘佬套
但我個人係等緊moshi 個Y型圖
佢肯出未
我用緊樓上果個淘佬套
但我個人係等緊moshi 個Y型套
佢肯出未
唔經唔覺已經差唔多等左1個月都未出貨
你feel下閉個陣有冇磁力就知
好彩琴日買到個pick up埋
用教肓優惠要等佢出貨
同教育價
呢個月仲要買埋MacBook
岩岩有貨,但要易賞錢VIP先買到!

咁煩 落舖會唔會有機有現貨
睇運氣, 成日冇貨,買iPad pro 11吋 128G好過!
好彩唔趕 打算佛系等紫256 wifi
等到有大貨先買

反正本身有部pro 當舉重 舉多兩個月
師兄,請問Pro打機玩得耐, 隻手會唔會好攰?

諗緊買pro or mini

一生第一部Ipad!
pro 個人黎講真係好唔想攞出街
同埋基本上都係擺枱面用
仲要只係碌下雜誌 睇漫畫咁

但睇你打算用黎做咩多
睇片果d pro 個mon 大d 又靚d
或者話jot notes 畫畫 果d 都係要大moon 反應快
好需要便攜 成日周圍攞 就mini 吧啦
上Amazon JP見Elecom paper-like screen protector 11月1號就出
想問吓上質紙同肯特紙係咪差好遠
但如果煲劇真係mini 就手
我見連64gb celluar 都無得pick up
到底有無生產
我買既貼都送到 機都仲未有囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞