iPad Mini 6 討論區(7)

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
唔係錢嘅問題, 而係無promotion 一律唔買, 另外電真係好垃圾
幾時先有貨
我講緊ipad pro 128gb啊,個人認為64gb有d唔夠用,256gb 又多得濟用唔晒,128gb 個rom size係岩岩好perfect size唔明點解mini 6唔出128gb版5k up 過唔到心理關口買唔落手
以前買mini 2覺得係核電
而家買咗mini 6覺得係倒水電
見到mini6個Mon咁樣同電量倒水,真係有d淆底,iPad Pro11"拎出街用又好似冇Mini6咁方便,iPad Pro又無Touch ID。
就算pro既料高級d都好
方便自己用家需求永遠擺第一位
假如你經常拎出街或者要拎起手
咁一定係mini6
如果你室內坐檯咁當然pro
我依家就係想佢出到八九吋嘅mini pro

淨係當係娛樂機咁用又可以出街揸住睇下書睇下片

個mon可以光啲同靚啲我即刻狗衝

而家11吋到六千幾蚊

我覺得價錢都算接受到
每個人用法唔同
可能咁岩撞正有bug
唔係要你接受到,係要市場接受到先會出。
仲有要大電同高性價比
教育價都係5999梗係買pro
iOS幾?
我仲係有呢個問題
幾秒就斷
最新15.01
咁我試下up左部12pro先
Thanks
望下iphone mini條line咪知
到真係出咗mini pro 啲人又會話個mon太細,不如買返11” pro
其實個mon細咁多都預咗係方便周圍帶打下機睇少少野
就算出個keyboard case 啲制都應該細到冇人想用
佢冇可能好似pro咁賣生產力,咁又點會攞到pro獨家嘅feature呢
日日都禁唔到64gb紫色
有少少木心升級到ipad唔洗等算
因為Apple要你買256GB , cap盡你啲錢
no
mini個銷量一向都唔係特別高
你要銷量行先嘅Apple出幾款mini俾你買就一定冇可能
亦都唔會有可能(咁快)拎到貴版先有嘅功能

另外出得太廢就吸唔到啲想要勁嘢嘅客
出得太勁(貴)就嚇走哂啲想普普通通嘅客
依家咁出我覺得算係攞到平衡(除咗個jelly mon)
出貨係唔係唔會提早?寫個個星期就一定個個星期?
21號冇郁過
可能係紫色
update 完都係斷
睇黎係iPad mini 有問題
我第部iPad 連iPhone 都唔會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞