今日終於第一次喺巴士度瀨屎….

317 回覆
4826 Like 94 Dislike
唔通呢度個地下有結界
一早知有圖,冇諗過咁大pat…..
日日都係同一個鐘數急屎
想問食錯咗咩嘢
見急屎試下唔好屙
你越急佢就越易噴
以前啲熱狗可以開窗掉落街
噴咗屎試下唔好抆
睇到缺堤嗰兩隻字真係笑𠹌咗出聲
然後上到車就突然急屎
意志力真係好重要‼️
我早上由起身到返到公司之前係唔會飲水/食野,因為會刺激到條腸郁
有次試過飲左少少水,上到地鐵真係生不如死
竟然有一剎那閃過放棄忍屎既念頭,反正帶住口罩,瀨屎又點,又唔係有心,邊個奈得我何?
無位座無得頂返啲屎上去,最後送左個小屁就出事了,小量既屎連屁瀨左出黎,好彩果日唔洗返工,去到觀塘落車,9衝去apm痾完屎掉左條屎底褲就去左U記買條鮮底褲😵‍💫好險好險
圖定老母
牛腩黎姐,嚇我唔到既
見文屙屎
渣緊車急屎先大鑊
試過行緊高速開始黎料,explosive 果種
下刪一萬字
好彩最好冇賴
利申天性腸胃敏感
Explosive diarrhea 你唔會忍到
搭緊車睇到急急哋dllm
小五同老豆and 啊妹返大陸, 係shenzhen坐大巴去一個叫英德ge地方, 搭上駕大巴之後, 吾知食過d乜and 飲左好多水, 忽然間又急屎又急尿, 而且駕大巴無toilet, 我同我老豆講好急尿(吾敢講急屎), 佢就話:大巴會停係d加油站比d乘客落車去廁所ga, 你忍下啦. then 我死忍爛忍, 忍到個加油站. 但係, 個司機話:最多停5分鍾, 我又同我老豆剩係講急尿, 所以我去到個廁所only 痾尿, 我痾尿ge時候, 用力得制, 屎忽Bit左d屎出黎, 呢個時候, 駕車都就黎開, 無辦法, 唯有上住車, sin.

上到車, 我身上已經發出陣陣臭味, 我啊妹就問我, 你係咪賴屎啊, 我死頂話吾係. 不過呢個時候我已經急屎急到就黎爆,車開左一陣, 我唯有認我係賴屎, 仲好急屎填. 我啊妹呢個時候笑到hihi, 我老豆都忍吾住笑出黎, 不過我都無理佢地, 叫佢地幫我諗辦法因為我真係急得很, 我老豆於是就拎出我地上車前買返黎ge飯盒個食盛發泡膠盒出黎, 叫我痾落個盒到, 我急得好緊要, 無辦法唯有頂硬上, 好采, 我痾ge時候, d其他人都訓曬覺, 不過有d人訓ge時候, 面上都帶有猙獰ge表情, 因為好臭.

痾完之後, 我就連個飯盒dump落窗外. 可能我無蓋好個盒, dump出去ge時候, d屎飛曬出黎, 痴落車較後面ge窗上面. 我老豆,啊妹見到笑到仆街, 我叫佢地吾好比人知道係我做出黎, 好采d人訓著曬. 但係d人訓醒之後, 見到個窗痴曬d屎, 就個個o曬嘴, 有d人用普通話話: 哪兒來的屎啊? 我當時魚到爆, 驚比人duk穿, 我老豆啊妹就恥笑我直到落車, 話比曬所有親戚知, d親戚直到依加仲係度講返件事...
無返咁上下信心, 唔好隨便忍屎
食完辣第二朝番工先死,間歇性咁衝擊你既意志。
然後,搭完程車去到office樓下shopping mall 廁所心諗終於到終點,點知掛撚曬隊
最後死死氣忍多幾分鐘到公司廁所

講起都標冷汗
你啱,仲要柯到大督
6/10,不能再多了
唉,身為一個瀨屎人完全唔敢長途
睇到個肚好撚滾動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞