Diablo II: Resurrected (5) 1001幫手開post

1001 回覆
2 Like 20 Dislike
HC welcome you
用法師打普通act3墨菲都要外鄉打法同中佢兩三招就死係正常定廢?擔心之後會卡
正常唔會中招 走位問題
用火球術唔可以貪刀?
普通難度係咪唔哂卡首殺bug住?惡夢先卡?
仲未去到惡夢…
卡左呀但佢射電射冰過黎,兩三下就死,心諗會唔會自己裝備太差最後射一下火球走一下位先磨死佢
想要,但無咁多完寶
本來想玩雙熱聖騎 依家28級靠神聖火焰嚟打怪,
act4 尾王單挑唔到,要搵人幫打先過到, 諗住洗點轉玩祝鎚( 缺魔買魔水咪得囉?)
但樓上講完, 我轉玩冰法打裝先係咪好啲..
normal 無裝無抗性係咁上下啦
同埋要睇你角色幾多level
有無高手解答下戰網有無BUG殺都瑞爾
打住飛機玩都得
我儲咗五六十萬錢 應該夠買水吧
Normal 同 nm Diablo 最惡打,一個火風暴乜骨都化灰
死靈係玩傭兵,d骨係輔助
陷阱剌優勢係遠距離放陷阱 咁console係咪做唔到?
想問下,隻兵請過陣38lv,依家個人升到50lv可以請個46lv兵,咁係咪可以直接換左佢,唔洗升得咁辛苦,同埋升兵係邊升最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞