[Season 5]ViuTV Chill Club 星期日 21:30 (111) 邁向100集 3巨頭Gi夜

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
十月mike MC edan gigi cbeung都出新歌
四大新人決戰十月
Chill Club 第99集
26/09/2021

主持: 駱振偉
嘉賓: 梁詠琪、Edan呂爵安、Mike曾比特、MC張天賦

開場
梁詠琪 - Kiss Me [2000]
梁詠琪 - 初戀 (楊采妮) [1994]

梁詠琪/Edan呂爵安 - 他喜歡的是你 (梁詠琪) [2001] / E先生連環不幸事件 (Edan呂爵安) [2021]
梁詠琪 - 迷惘 (郭小霖) [1988]
梁詠琪 - 秋色 (陳慧嫻) [1988]

新歌介紹
MC張天賦 - 反對無效

Chill Club推介榜
冠軍: 泳兒 - 荊棘海

梁詠琪/Mike曾比特 - 高妹 (李克勤) [2002] / 高妹正傳 (梁詠琪) [2002]
梁詠琪/Edan呂爵安 - 短髮 (梁詠琪) [1997]
梁詠琪/MC張天賦 - 嫌棄 (梁詠琪) [2001]
梁詠琪 - 當世界無玫瑰 (關淑怡) [1990]

最後六個字

下集預告: Rap特輯

Chill Club推介榜 第39週
1 6 荊棘海 泳兒
2 8 虎道門 Anson Kong江𤒹生/Lokman楊樂文
3 5 BOY BOY 朱豔強
4 2 我們 鄭中基
5 4 我想和你好好的 陳蕾
6 9 無名故事 Kendy Suen
7 7 純白 陳柏宇
8 10 日出時讓街燈安睡 Gin Lee李幸倪 (feat. 張學友)
9 NEW 逆時車站 洪嘉豪
10 NEW 心獸(怪物Version) Mischa葉巧琳/Manson張進翹

Out
1 輕盈 黃妍
3 林中鳥 林欣彤
走先喇,係咁先喇,下次再玩啦!
轉咗行啦
會唔會唱跌咗嘢試吓唔好搵
以前有 後來撈唔掂又返黎
Luna!!!!!
本身有..............
正!
九巴公關冇理由仲未衝出嚟抽水
我想行開下
下集必睇,有kayan9896
抽咗啦
不過只限IG
CCTVB仲唱梗軟雪糕覺得自己好潮
下集正
跌咗嘢 就係咁撚出奇
$oho Kidney呢排咩event都有佢地咁
竟然咁多人有留意Luna
佢cover真係好聽,eric kwok造歌嘥咗佢
紅館都上埋
走先喇
好似冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞