歐美主流樂壇集中吹水區 [2]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
點解我覺得呢到全部都係絲

我以為得我一個絲

重溫下jb嗰part先
Guy幾時都un得咁入型入格

[img]https://i.imag.cx/NknVD.gif[/ig]

Guy bb真係好可愛

[img]https://i.imag.cx/Nklza.gif[/im]

認得你,喺Coldplay post已經成日po guy bb gifs

俾啲掌聲自己

我以為得我一個絲

鍾意聽歐美既女真係正過 kpop嗰班好多
我都忍左成晚

Fix You眼濕濕

我以為得我一個絲

各位早抖

祝大家趕得切返工返學
我都忍左成晚

Fix You眼濕濕

之前睇live已經喊咗次

我以為得我一個絲

都有聽喎
我都忍左成晚

Fix You眼濕濕

首歌感染力真係好勁
https://www.youtube.com/user/bbcintroducing
BBC channel 已經開始up緊啲片
哇新post咁快就第九頁
Oasis最後都係無一時重組
好熱鬧,咁快爆post
今晚睇重播
https://twitter.com/EleanorBarlow/status/871467760064368641
好正

大家打成一片 真係好感動
音樂
Sunday’s “One Love Manchester” benefit concert generated $2.6 million in donations over a three-hour period for a special fund to help victims of the terrorist attack on Ariana Grande’s May 22 show, contributing to the $12.9 million raised so far, organizers said.
食雪糕

個cam man係咪玩野

我睇唔到

我都忍左成晚

Fix You眼濕濕

首歌感染力真係好勁

fix you之後viva la vida 即刻推高曬全場氣氛
食雪糕

我睇唔到

佢呢期啲gif完全超越左britney x factor 嘅搞野程度
食雪糕

我睇唔到

佢呢期啲gif完全超越左britney x factor 嘅搞野程度

咁呆滯
好似high完嘢咁
食雪糕

我睇唔到

咁呆滯
好似high完嘢咁

佢好似係跟住首歌個beat郁
我都忍左成晚

Fix You眼濕濕

首歌感染力真係好勁

fix you之後viva la vida 即刻推高曬全場氣氛

係咪得我一個覺得佢唱don't look back in anger 成件事好怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞