歐美主流樂壇集中吹水區 [2]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
britney i am coming

Britney 揮手區

Britney 揮手區

好緊張啊
期望setlist:

work bitch
toxic
i am slave 4 u
piece of me
moon ring(希望會有)
breathe on me
i wanna go
criminal
咪嘴咪到仆街
咪嘴咪到仆街

Live都係gaga最正
咪嘴咪到仆街

Live都係gaga最正

佢識搞氣氛
點解好似咁快完嘅
無唱everytime同sometimes
Britney咪嘴咪到
期望setlist:

work bitch
toxic
piece of me
i wanna go
criminal

好多都無唱
期望setlist:

work bitch
toxic
piece of me
i wanna go
criminal

好多都無唱

個音響好似爆哂聲
跳足全場算係咁,雖然雙手好忙
勁多仆街衝去前面囉屌
保安趕都唔理
勁多仆街衝去前面囉屌
保安趕都唔理

佢瘋狂自轉
勁多仆街衝去前面囉屌
保安趕都唔理

佢個鏡頭死都唔肯zoom近啲
完全睇唔到佢個樣
咪嘴咪到仆街

鬧來都無癮啦
原來 Bon Appetit Billboard得85

完全正常 就算最高都只係五十尾

明明呢首好聽同出名過上面一堆
呢個榜好怪

個榜個計法固然係一個因素
但大佬佢下載又唔掂 流媒體又唔夠 電台更加唔洗講啦
好多時好唔好聽唔係最重要 老美班友當時既喜好先係最重要

但係佢隻專上左一位

佢專輯綑綁左巡演門票
如果唔係一定賣得勁差(事實上佢次週跌幅成90幾%)
加上依家市道唔好 撞正好時機 賣幾萬都有可能top 3 甚至top 1
咪嘴咪到仆街

鬧來都無癮啦

都唔係呢一兩日既新聞
咪嘴咪到仆街

鬧來都無癮啦

都唔係呢一兩日既新聞

唔係啊,打招呼同叫觀眾上黎咪冇咪嘴囉

呢個榜好怪

但係佢隻專上左一位

佢專輯綑綁左巡演門票
加上依家市道唔好 撞正好時機 賣幾萬都有可能top 3 甚至top 1

乜佢而家有咁霉
點解榜頭都係jb
雖然我覺得新果首2u幾好聽
Jhene Aiko - Hello Ego ft Chris Brown
https://youtu.be/rEc3qrIo1Os
嘩出面有人吹奏chain smoker

呢個榜好怪

但係佢隻專上左一位

佢專輯綑綁左巡演門票

乜佢而家有咁霉

仲霉過gaga artpop,Beyoncé 4果陣 witness連一隻hit都打唔到

呢個榜好怪

但係佢隻專上左一位

佢專輯綑綁左巡演門票

乜佢而家有咁霉

仲霉過gaga artpop,Beyoncé 4果陣 witness連一隻hit都打唔到

質量問題
witness 我聽得入耳又記到旋律既得一半
其他都好普通下 等左四年得咁既質素 下場咪咁
反而我真係唔明Artpop點解會flop 明明好好聽

呢個榜好怪

但係佢隻專上左一位

佢專輯綑綁左巡演門票

乜佢而家有咁霉

Chained to the rhythm 幾好聽呀

呢個榜好怪

但係佢隻專上左一位

佢專輯綑綁左巡演門票

乜佢而家有咁霉

質量問題
witness 我聽得入耳又記到旋律既得一半
其他都好普通下 等左四年得咁既質素 下場咪咁
反而我真係唔明Artpop點解會flop 明明好好聽

嚴格黎講artpop唔算flop 有兩首歌都入到billboard頭十 有一首仲要只係promo single-dope
只係無the fame/monster同born this way咁成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞