歐美主流樂壇集中吹水區 [2]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
下星期有DJ Khaled同邊個出碟?

Imagine Dragons

我淨係記得我要mon住Calvin Harris, Lorde 同 DJ Khaled

imagine dragon就唔記得左,大約六月幾號

我淨係記得我要mon住Calvin Harris, Lorde 同 DJ Khaled

唔知下星期仲有無啲咩特別野出
傳聞the cure mv 星期一釋出

聽住先

呢首咁有top 10相都唔力推

好似話下周會加大電台力度
Gaga又like左個關於the cure mv既tweet
但都係聽住先

笑撚死 個tweet係關於一條串the cure mv咁耐都唔出既惡搞片黎

都關關地事
證明佢一直都知我地想要MV
傳聞the cure mv 星期一釋出

聽住先

呢首咁有top 10相都唔力推

好似話下周會加大電台力度
Gaga又like左個關於the cure mv既tweet
但都係聽住先

笑撚死 個tweet係關於一條串the cure mv咁耐都唔出既惡搞片黎

都關關地事
證明佢一直都知我地想要MV

可能無錢拍呢
Dnce係香港開麥花臣
Lukas graham又開
Dnce係香港開麥花臣

DNCE真係麻麻
Oh wonder又黎
Oh wonder又黎

利申已買
Dnce係香港開麥花臣

Lukas graham有冇人放S8/S10前排飛?
https://youtu.be/UpHm2fB7ByY
Drake - Little Bit
岩岩破完地獄

some news:

jayz新碟6月30日確認,名為4:44
同老婆一樣,係一張tidal獨家的視覺專輯

疑似 the cure mv場景圖

LCD Soundsystem宣佈新碟America dream 9月22日發行
岩岩破完地獄

some news:

jayz新碟6月30日確認,名為4:44
同老婆一樣,係一張tidal獨家的視覺專輯

疑似 the cure mv場景圖

LCD Soundsystem宣佈新碟America dream 9月22日發行

Jayz
perfect place已經成為最新心頭好
可能實在太貼近自己,每次聽都好想熱淚盈眶咁瘋狂亂舞,歌詞真係寫得好好
再加上如此美好既beat, 每一下好似心跳般,灼熱,動人,癲狂,作為一首teen anthem真係好完美
perfect place已經成為最新心頭好
可能實在太貼近自己,每次聽都好想熱淚盈眶咁瘋狂亂舞,歌詞真係寫得好好
再加上如此美好既beat, 每一下好似心跳般,灼熱,動人,癲狂,作為一首teen anthem真係好完美

成張專輯跟順序聽 聽完liability個心有啲沉重之際
接住perfect places一播 好似谷底反彈咁
啲beats真係正到 個身會跟住un 個心又會跟住激昂起黎
個人認為佢係專輯既key song,亦係最perfect既ending
禮拜一就過啦喎
If I can't find the cure I'll...
If I can't find the cure I'll...

真係無
23 JUNE 2017
311-Mosaic
Algiers-The Underside Of Power
Banditos-Visionland
DJ Khaled-Grateful
Dying Fetus-Wrong One To Fuck With
Imagine Dragons-Evolve
Jeff Tweedy-Together At Last
King Gizzard & the Lizard Wizard-Murder Of The Universe
Laurel Halo-Dust
The American Professionals-Sympathetic Overdrive
The White Noise-AM/PM
嗚嗚
忙到pk
上黎吹都無時間

btw大家最近聽咩歌?
嗚嗚
忙到pk
上黎吹都無時間

btw大家最近聽咩歌?

Another one
好煩佢
嗚嗚
忙到pk
上黎吹都無時間

btw大家最近聽咩歌?

Another one
好煩佢

We da best music!
https://www.youtube.com/watch?v=dT2owtxkU8k
Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞