其實黃逸戰 鍾翰林呢班支那出世自卑心作祟好撚有表演慾想做返D野強調自己係香港人既中學雞可唔可以唔好再搞咩學生政治運動

232 回覆
74 Like 762 Dislike
佢哋不嬲怯開
唔止呢單
喺唔同渠道收集物資,寫信,他日呢啲行為都可以係被拉

但絕對不會好似樓主呢類垃圾只識喺鍵盤度冷嘲熱諷
咁撚on9嘅post都有
都唔知憑咩睇唔起人維園阿伯level意見之後屌呢個屌嗰個
勞改營畢業試,希望樓主可以盡快完成改造計劃
廿年後啲維園死廢老咪樓主呢啲囉
只課比fd
樓主呢?未完成勞改畢業試喎
當一班中學生都做到咁撚盡 踩哂紅線 身陷囹圄
樓豬與牠的小夥伴們依然攬住個KEYBOARD 躲藏係螢幕後面 嘆住冷氣 笑談古今中外 做鍵盤戰士

原來樓豬與牠的小夥伴們先係冷氣軍師CCTOY
有冇諗過正正係你呢種傲慢滋生越嚟越多樓主呢類人?
唔係個個都要喺呢種形勢下仲要奉旨做正撚樣隱惡揚善
唔同樓主討論了,block左先
禾巧驚,你快啲報警啦,唔報死全家
[臥底]仲有無手足扮緊藍屍
https://lih.kg/1595832

原來係鍵國手joke
唔係奉旨隱惡揚善
所以可以好似樓主咁落井下石
Goodest logic
你幾唔鍾意都唔可以否認越嚟多人會好似佢咁諗
其實樓主細個係咪破碎家庭大,定經歷過啲乜?冇咩同理心同Logic
你死全家唔好?定已經死剩你件傻閪呀咁真係要賀賀佢
你呢啲黃屍狗老母就算死左都應該挖返出黎鞭
你班藍屍手JOKE真係慘,一邊畀黨收割,仲要交稅養你呢件冷氣軍師食藍血饅頭
到底咁多人咁諗係同#178嘅留言有乜關係?
對中學雞落井下石仲要講到咁理所當然,Ching你啲犬儒心態好撚屈機
我都唔撚明明明係講緊事實 傲慢嗰個係樓主隻傻閪 點解變左#178傲慢
少少同理心都冇既人,有咩可以討論?
唔通好似你地咁咩
樓主投名狀?
想返去大灣區做公務員?
呢個樓主都幾撚好笑
肥到隻豬咁 留係屋企無野做
睇完新聞就扮到智者咁 教人做野
好似看透世事 但實情係一個連思考都唔識既垃圾
dllm 淨係講邊個唔識?真係屌都廢事
咁你又講下囉 咁撚醒 lm等聽你講
連登唔會接受到既聲音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞