其實黃逸戰 鍾翰林呢班支那出世自卑心作祟好撚有表演慾想做返D野強調自己係香港人既中學雞可唔可以唔好再搞咩學生政治運動

232 回覆
74 Like 762 Dislike
如果篇野係PR公司寫既你就駁唔到?

洗唔洗問埋PR公司寫手智商高你幾多?
學運領袖
鍾翰林前女友指遭抹黑拋棄鐘 並指鍾透過中間人騷擾屋企及威脅發佈其裸照
https://lih.kg/2574408
都幾撚好笑

由2019年開始 我諗到唯一可以解釋一直出去送頭呢個行為既原因就係所有人都以為自己犧牲可以真係buy到time

buy到咩time?

個撚個完全係靠信網上D「政治專家」放風 乜撚野黃世澤沈旭暉蕭若元白兵袁弓夷陳雲呢班智障

一直相信中共會跪美國 會咩中美共管 乜撚野G20之後會有真普選 區議會選舉可以逼中共特首選舉讓步 九唔撚柒搭八

如果唔係相信靠自己送頭可以buy到time去下一個critical event都個個禮拜出去比班狗拉幾十幾百人 咁另一個解釋仲撚好笑 就係黃絲真係弱智
樓主正宗五毛,勿回
樓主正宗五毛,勿回
樓主正宗五毛,勿回
樓主正宗五毛,勿回
樓主正宗五毛,勿回
樓主正宗五毛,勿回
樓主正宗五毛,勿回
樓主正宗五毛,勿回
樓主正宗五毛,勿回
今年中秋,一張圖睇得到宜家香港真係劣幣驅除良幣
https://lih.kg/2708905

樓主及其附和者正宗五毛,勿回
個慘過番印度日日貼d支那人比車撞/死人冧樓gif

入到去一班insecure到仆街既傻閪又係到取暖

勿推post
不如你快d駁我啦 點五毛法呀

五毛既定義 = 講左D你想駁但駁唔到既野?
邦拉
五毛既定義 = 講左D你想駁但駁唔到既野?
班支那親戚又上嚟我個污糟支那新移民屋企煩住哂 笑返幾張支那意外圖畫清界線先
咁你有咩高見?
黃絲不願面對
中學生都算

成班黃絲之前就話報仇唔會驚
一35+搞唔成先係咁話移民話香港攬炒左
心諗攬炒左啲乜
支共一啲損傷都冇
我有高見講完你係咪幫我執行?
黃絲豬最鐘意講
好似樓主咁成熟既人早就入左黨
你班ON9仔都傻既
黃絲豬最多咪好嬲好嬲咁食屌訓
你係咪真係有心先?係真係有心就一齊做啦,淨係齋噏唔做要人地去做啊?
So?其他人唔講得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞