其實黃逸戰 鍾翰林呢班支那出世自卑心作祟好撚有表演慾想做返D野強調自己係香港人既中學雞可唔可以唔好再搞咩學生政治運動

232 回覆
74 Like 761 Dislike
屌你老味 真係好撚肉酸

一日到黑係到以為自己係社會棟樑知識分子

知你老母閪咩 DSE都考唔撚掂學人講政治

乜撚野理論都無學人滿腔熱血 好少少咪好似黃之鋒咁有得做美國代理人 衰D既咪變成lunch狗呢d傻閪比藍絲當狗咁撚

唔撚打得又要扮勇武

比班黑警打兩野又係到搞撚到道德危機咁逼班成年人出黎陪你一齊比人打

刁那星 成班支那賤種 真係累人累物

打又唔撚打得 理論又半桶水 讀好本書先啦 屌你老母 你大個左一定好撚後悔自己拋頭露面識少少學人扮大佬
🤣🤣🤣👍
刁你老味 比人射兩粒tear gas就喊撚住they cant kill us all

之後唔撚出黎金鍾陪你一齊食催淚彈就係冷血 港豬

呢個社會到底有乜撚柒病 中學雞係咪大撚柒哂?
金鐘 屌你老味打撚錯字
呢班咁既學運領袖

支那出世果班就一撚定係日撚日嘈住要獨立 問佢有乜撚野理論又up唔撚出 真係中共呢d杯弓蛇影垃圾政權先會少少野就拉人 鍾翰林寫果d左抄右抄既廢文都驚一餐

一係就係黃之鋒周庭呢d尊養處休中產仔女出黎大愛大中華膠 嬌生慣養我老母都無打過我 你班黑警打我 全香港為人父母既一齊出黎公民廣場坐低和平抗議睇我地絕食
波台狗之前咪問邊個係分身,樓主咪其中一隻
咁多台開咁多po扮一般會員,得閒就引下戰

你係咪引戰狗

見到連登日日係到講姜濤同193 follower幾時20m 同時攬炒巴得1.6m 就知道連登已經回歸吃喝玩樂港豬mode
https://lih.kg/2499760

Cosplay tifa果時捧到隻老雞陳嘉倩上天 又黃又真女神又盛 同鍾培生拍片都唔屌得 而家終於發現自己對眼有問題
https://lih.kg/2507062

立場調查報道長片|7.21 尋源
https://youtu.be/Ds4AnnLe_nE

7.21 影像分析 揭多名白衣人涉施襲未被控 警當晚未拘南邊圍疑犯
https://youtu.be/bUAcGz6n7U4
體育台手joke,你講得真係啱
兩者中間咪梁天琦呢d支那出世中產細路

但係人地就醒目 識讀完本書 個腦筍生撚埋左先出黎搞政治

成班DSE都舞唔掂既柒頭 以為自己果套政治思想係正確 憑咩?
駁唔到
除左我係波台狗之外有咩駁到

歡迎
你走先,我幫你頂住
屌你以為自己上咗baby kingdom
係係

咁你駁未
你係時事台邊有可能有高質討論
cctoy睇到你篇野已經嚇到呆咗
連登仔除咗識睇畫面好靚之外其他就乜都睇唔到
呢啲賤種擺明係self-hating支那人一日到黑做呢啲馬嬲戲嚟overcompensate
佢地仲要明知自己班手足發夢都想佢地鄉下成班三姑老婆老豆老母波友機友交通意外死哂再貼圖上嚟笑,都仲要痴埋去仲要做最激嗰個,呢啲仆街自卑到咁撚冇性仲可恥過正正經經睇抖音放假返上去飲喜茶嘅大陸仔
好佩服鍾翰林攞裸照威脅ex。。。
成堆so扑得user係度自己打飛機
時代話變壞就變壞 冇人控制到
it's now or never 冇得話等我大個先行出嚟 到時蚊都瞓
想班𡃁仔返去讀書 有學識嘅大人咪出嚟頂囉
的確有嘅 亦都respect佢哋
但返工不了嗰班大人就同收嗲啦
知道係支那仔就好想佢坐返十年八年
好地地落嚟香港做乜9
邊間PR公司?幾錢人工?
好彩佢冇po 感謝🙏
其實好中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞