【非支那】【I/A】勇者前線 ReXONA (2) - 1001唔開post

657 回覆
3 Like 2 Dislike
SORRY無留意到1001左
原諒小弟一次
Ok
笑死有埋證據
首抽強度表(僅參考用)
https://altema.jp/bfrexona/risemara
BF1 老玩家留名
個網更新咗
推嘅唔同晒
每日既經驗同錢副本
有時間可以打到stage 2 睇到有無出 bonus 見到肚腩有星星果隻王
先繼續 咁樣會出多一粒大經驗素材
如果無bonus可以 右上>案中間果粒 重新開始 刷到有為止

同埋可以留意下想升既主隊
每隻角色同系列既話覺醒石係共通
可以集中餵
風向轉得快過湯巴
啱啱諗住po頭嗰段出嚟
鳴謝肥版雷神巴打提供

個派石活動點架有無教學
㩒條link

轉左手機做日文 先add到game 入my favorite
咁配信可以揀番隻game 包做到任
唔好mute 直播15分鐘
同埋睇一次人地直播

唔轉日文 好似要用番Twitter 條link?

https://twitter.com/brave_pr/status/1438075217268461568?s=19
直播攞石活動Link喺到
未來更新

10月刷分活動 11月競技場 12月共鬥
仲有改發熱 減loading時間

而家打一場部機已經可以煎蛋
今集冇leader技,組隊要睇bl同bb,可以講自由但冇乜指標
最強角色表(僅參考用)
https://altema.jp/bfrexona/saikyou

頭4隻SS都係物攻
兩個表都請自行斟酌配隊及優先培育次序
召喚嗰到可以試用全角色

不排除短時間內會再轉推
我跟個網玩緊物攻隊只係手控轉左係八劍
八劍我都覺得好勁
但唔知點解跌咗rare
9估
啲純物攻/純魔攻角食完Buff效果好過雙拼
見物攻隊人成堆腳都係BB物攻+20%
唔知一齊放效果有冇疊加
隻game重有一個極討厭嘅地方
啲SF…種類多,又會爆…
又唔可以合埋眼淨keep5星…
賣時,個sorting又廢,同形狀又唔放埋一齊
一個page show得又少
都係一個令人機都唔想開嘅問題
終於有新野玩
Tier變左其實因為依家d boss 關全部打單挑
然後boss雙防平均 所以物攻個堆升左

佢個評價表真係參考下算啦風向隨時轉 好多佢之前擺既B rank其實都好勁

有得搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞