潘曉穎的母親今日透過網上電視台「MIHK TV」發出錄音口訊,繼續追究事件

39 回覆
28 Like 5 Dislike
https://www.facebook.com/standnewshk/photos/a.720050934747196/4561567267262191/

台灣殺人案疑犯陳同佳出獄已經 23 個月,至今仍然未赴台自首。案件死者潘曉穎的母親今日透過網上電視台「MIHK TV」發出錄音口訊,繼續追究事件,要求港府在本屆任期之內解決案件,並重新考慮讓案件在香港審理。

她質疑香港警方保護「殺人犯」,反問警方:「其實陳同佳係咪真係咁多仇家?係咪驚有人殺咗佢?」她亦指港台政府不願溝通,希望香港聖公會教省秘書長管浩鳴幫忙解開「死結」。
繼續揾民建聯啦,無哂反對派做到嘢嘛
犯郭安發啦佢老母
居然咁質疑政府
你又知佢無走?
點解唔搵李慧瓊?
死!自殺咩依家棒打出頭鳥
呢個時勢仲幫呢d敏感人物出聲
搵返民建聯幫你啦
要求港府在本屆任期之內解決案件

唔做咁點
會對咩後果
如果無後果又點解要做
同佳仲在唔在生其實?
我剩係知你無移民
仇家咪就係佢,仲咁大聲
你都係接受現實,承認自己只係CONDOM啦
潘母個邏輯唔啱,佳仔多唔多仇家一件事,政府用咩理由用公家錢包佢食住係另一件事
好難得死左個女都唔抵可憐
而家佢唔搵厭世派。仲可以搵邊個
淨係知#292292你一路都唔敢覆台灣post

胡錫進:美國軍機再入台灣?那樣大陸接下來就是行動了。
https://lih.kg/2624664
殺完人返香港好似國賓咁,係咪鼓勵人殺人
可惜香港人唔識珍惜敢發聲既網台
12樓無尾bear#292292包皮過長負皮過多紀錄

潘太ATNA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞