有無人覺得車唔基礎改好難揸

16 回覆
3 Like 29 Dislike
好多平嘅46避震軟到一踩brake就咁點頭,避震真係唔改唔得。
26問題仲大,無一架嘅原廠腳踏係可以令到我有好嘅riding postion,平價d嘅26避震真係廢到無支撐性,cbr500r係一個好好嘅例子,改前改後兩回事。

我覺得只要部車嘅定位唔係純腳車嘅一律都要改,唔改點揸
唔覺
唔覺
人愈大愈唔覺
新車已經氣壓避震
有幾唔舒服
改左係好揸左但唔改完全無問題
你買開啲垃圾車啫
求其買架Golf已經冇呢d問題
似係你揸嘅方法有問題多過部車
似係樓主隻腳嘅問題, 一係就車太廢
代步工具是撚但啦
咁把炮咪買部落場版出街揸囉
車廠出一部車賣幾千架幾萬架 你中意飛中意硬避震啫 大把人一世人都係代步唔飛求舒適
仲有 車廠為咗出到牌有幾多規條幾多限制你有冇諗過
都唔知有乜好討論
通常呢啲柒頭
到真係硬到落場咁嗰陣
佢又會屌人
支持巴打
會換靚少少既Brake
有d車原廠個brake 唔夠線性
避震睇個人 low低左好揸d但係太易刮底
原廠套避震舒服既都唔會點搞 除非揸到柴左
要避震又唔一定要low到好低嘅
低1吋, 夾返啱嘅避震機同彈弓, 又好揸又唔易刮底
淨換彈弓嗰啲人就應該有少少智力問題
行街就無咩所謂
有時去d舊式停車場真係好易奶野
以前果架車就改晒 但係揸得好小心
而家果架暫時全原裝 開心使用中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞