有條友尋日live人地拳賽 準備俾人告

394 回覆
988 Like 147 Dislike
咁就好睇
pm我 tg @mansi8134
錢銀上 幫到一定幫
其中28 個可能會
中學同學
啱呀 佢都賺夠啦
入去果d係咩人黎嫁?
真心拳擊愛好者定入去打卡?
佢現場直播?
有咩同個官講
who??
有條youtube已經講緊來龍去脈
link?
佢係咪想宣傳自己先咁講?
傻先去睇...
但我唔想你成為傳奇人物喎
咁要證明呢28000人本來係買飛,但因為佢個live唔去

錢就賠硬,但用呢個計法上庭就唔覺會work
我係17Live直播有講過,比我簡多次會唔會咁做,我答會!眾人嘩然,唔道歉不特止,仲覺得我毫無悔意!個陣我無解釋到,宜家我解釋番!

首先未授權情況下轉播呢件事係唔正確,甚至涉及法律上嘅責任,我知道後果仍然決定要冒呢個風險,點解?

呢場拳賽係近年香港最鼎盛嘅娛樂盛事!Derek初衷係,因為林作太乞人憎成日抽死人水,侮辱女性,為全香港人打林作比佢一個教訓,我之前都好收到好多朋友Message ,邊度有得睇直播,有無飛可以比到我,我都答佢哋唔到,總知好多人想睇但好多人唔願意俾錢,或者門檻都太高!我咪令到件事可以多啲香港人見證到,唔洗比錢架你哋!

個晚我就拳場開始之前已經Live緊,我都打算開始就熄Live,我都係抱住開心Share宣傳下呢件事嘅心態,令到多啲人睇到去Live,啲觀眾:「睇埋開場先啦,睇埋出場先啦,睇埋佢哋打完先啦!」結果網絡好犀利,一傳十十傳百,Comments 全部撐我,叫我頂住唔好熄,睇完之後用句歌詞黎形容「點解個個走曬,無人理我嘅?」

好,咁話我乞兒籌$50蚊,係嘅我都係肉酸咗啲嘅,伸手問人拎錢,不過我覺得我承擔左咁大風險,自願性比錢,當支持下真係有機會俾人告,搞老破都好呀,搞破產都要成皮野,唔比就算唔洗屌我老母嘅,無迫過人比你,鐘意就比,我到今日都覺得唔過份,我收咗十幾個都係我朋友比我嘅心意!加埋千幾蚊,多謝!

至於無啦啦一大班人鬧我,無啦啦帶晒道德光環,不如問吓自己,係咪未試過睇/聽啲翻版嘅片同歌,至於我要道歉嘅對象得中鍾培生一個,因為我真真確確咁樣損害左佢利益,至於網民係受益者,我唔明話我啲咩!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞